В окупованій Горлівці заправляє російський куратор ДНР генерал Ленцов

lentsov gorlovka

 
Окупованою Горлівкою керує російський куратор невизнаної ДНР Олександр Ленцов, який є діючим генералом путінської армії.


Місцеві проукраїнські жителі повідомили «Обозревателю», що Ленцов раніше неодноразово потрапляв в об'єктиви ЗМІ: то в компанії з бойовиками, то як учасник спільного українсько-російського координаційної військового центру. Про присутність генерала в регіоні в серпні заявляли і в українському Генеральному штабі, пишуть podrobnosti.ua.

На думку горловчан, Ленцов не просто базується в місті, а й управляє тут бойовиками.

«Вперше він був помічений в Горлівці 20 квітня, коли проводилася зачистка так званої комендатури місцевих «ополченців». Тоді ми знали тільки, що в місті є якийсь командир російської армії, який керував захопленням українського Дебальцево після настання офіційного перемир'я в лютому. Його днрівці називали «героєм Дебальцево», хвалилися, що це він створив «котел» для української армії», - розповідає житель міста.

Також представники підпілля підкреслюють, що зараз Олександр Ленцов намагається менше світитися в ефірі. Але горлівчани впевнені, що саме в їхньому рідному місті його вотчина.

«Тут весь донбаський корпус РФ», - каже місцевий житель.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.