Влада вирішила фізично ліквідувати «Свободу»?

listi schastya

 
Напередодні місцевих виборів влада почала полювання на депутатів-свободівців.


Ви знаєте, що свободівці не просто не косять від мобілізації в армію, але вже й до останньої хвилі мобілізації, на фронт, переважно добровольцями, пішли понад 400 свободівців. Вже під час цієї хвилі до лав ЗСУ пішли екс-нардепи від «Свободи», заступники Олега Тягнибока та колишній віце-спікер Ради Руслан Кошулинський, який рік тому кілька днів залишався єдиним легітимним представником української влади. Назвіть хоча б ще одного екс-нардепа, які пішли в армію?

Але схоже, що влада таки вирішила просто фізично ліквідувати, усунути з політики прямого політичного конкурента перед місцевими виборами – цілу партію. Не регіоналів, комуністів, різноманітних бандитів, корупціонерів депутатів-самовисуванців у владі, а саме ВО «Свобода». Не вірите? Ось такі «листи щастя» розсилають по радах різних рівнів:

listi schastya1

listi schastya2

Сподіваюсь, новий Генпрокурор не буде зважати на прізвища, які замовили партію, навіть якщо це буде прем'єр чи президент?

Олександр Аронець, політичний експерт ГО «Всеукраїнська Люстрація», депутат Київської обласної ради



Коментарі

  +0 #1 Марина 12 окт. 2015 г., 07:55:08
После того, как прочтешь "Крысолюди" О.Волота, отпадают любые вопросы на тему "почему так происходит". Все закономерно. Почему во власти объединились люди исключительно одной национальности? Там же и близко украинцев нет. А в "Свободе" - как раз одни украинцы, которые пытаются отстоять право на существование.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.