Під час обстрілу Авдіївки 2 українських військових загинули, 8 поранені

avdiivka ryabokon

 
Двоє бійців ЗСУ загинули і восьмеро отримали поранення в результаті вечірнього обстрілу російськими терористами промзони Авдіївки увечері 23 травня. Про це повідомив координатор Центру волонтерів «Народний проект» Максим Рябоконь з посиланням на військових, які перебувають на місці події, передає peoplesproject.com.


За його словами, під час обстрілу російські терористи знову використовують заборонену Мінськими домовленостями зброю.

«У нас два 200-тих і вісім 300-тих. Терористи валять сильніше, ніж зазвичай. Обстріл почався надвечір, приблизно о 20:37 у нас вже були перші втрати. На даний момент всі поранені доправлені до госпіталя Покровська (колишній Красноармійськ – НП)», – переповів Рябоконь слова військових.

Як відомо, Авдіївка залишається найгарячішою точкою зони АТО. Майже щодня російські терористи здійснюють масовані обстріли позицій ЗСУ в промзоні з використанням забороненої зброї. Збройні провокації російських терористів час від часу фіксують спостерігачі ОБСЄ.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.