Звернення Добровольчого руху ОУН до українців

hoda oun

 
Слава Ісусу Христу!


Українці!

На Київ суне чергова ординська навала!

Цього разу під маскою «русской» православної ходи «За мир» йдуть відверті колаборанти, сепари, адепти Москви з іконами Путіна, Сталіна, Жукова до Києво-Печерської лаври молитися за перемогу росії. Не вперше стольний град переживає подібні навали. Але цього разу ці недолюдки ведуть з собою діточок та немовлят, щоби прикриватися ними у разі неминучого опору киян.

Варто пам’ятати, що там, де з’являються псевдодуховні адепти «русского міра», слідом йдуть танки, гради та важка артилерія.

Отже, Добровольчий рух ОУН закликає всіх українців, як за княжої доби, як за козаччини, як в часі Перших та Других визвольних змагань, і як під час Революції Гідності, організуватися та не допустити новітніх «православних» тітушок до стольного граду.

Йдуть ординці на Київ двома колонами: з боку Борисполя та з боку Житомира. Дата наступу - 26 липня 2016 р. Подробиці маршруту - на сайті московського патріархату: http://news.church.ua/2016/06/29/marshruti-vseukrajinskogo-xresnogo-xodu-xodi-miru-lyubovi-ta-molitvi-za-ukrajinu/.

Прохання слідкувати за новинами на нашому сайті та сторінках в соцмережах, де ми детально вкажемо час та місце збору добровольців для захисту української столиці.

Усім бійцям бойових і резервних підрозділів ДР ОУН, які не перебувають в зоні ведення бойових дій!

Наказую у найкоротші терміни бути готовими з необхідним спорядженням виїхати до Києва у зв’язку з потенційною необхідністю встати на захист української столиці від нашестя проросійських колаборантів, які рухаються в її напрямку. Адже псевдохристиянська хода «за мир» є черговим кроком Кремля для дестабілізації України зсередини.

Голова проводу Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.