Микола Коханівський спростував інформацію про договорняк з СБУ

kohanivskiy sbu

 
Друзі, вчора пан Грещук (очільник СБУ Києва та області) заявив про те, що з Миколою Коханівським досягнуто домовленості щодо неперешкоджання руху московської ходи. Заявляю, що це є неправда.


Вчора ввечері пан Грещук запросив мене телефоном на особисту зустріч до СБУ о 9.00 сьогодні, 26.07.2016. Але про жодні домовленості не йшлося.

Ще два дні тому єдиною домовленістю, яка мала місце, було погодження не виставляти намети. А щодо блокування ходи, навпаки, силовики навіть радили перекривати дорогу й обіцяли в усьому сприяти.

Також пан Грещук посилається на те, що судом московська хода не заборонена. Але під час голосування Київради з питання подання до суду депутатами позову про заборону входження до Києва гундяєвців, він особисто прийшов на сесію і переконав Київраду того не робити, буцім-то хода проводиться кожного року - і нічого страшного.

Отже, ми припускаємо, що особисто пан Грещук діє за вказівкою москви, тобто, і є «рука Кремля», тому що намагається завести колаборантів до Києва без будь-якого опору.

Позиція Добровольчого руху ОУН не змінна: ми закликаємо всіх патріотів не пустити гундяєвців до Києва. Готуйте яйця, фарбу, перекривайте дорогу. В ситуації війни з імперською росією це і є самий мирний спротив.

Хресну ходу УПЦ МП не пустили в Бориспіль – репортаж

Голова проводу Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.