Причина несприйняття е-декларування: вони бояться, що все нажите тяжкою працею приверне увагу злочинців

denisenko

 
Народний депутат від БПП Вадим Денисенко заявив, що відкрите електронне декларування майна чиновників «дає пряму наводку для злочинців» та є питанням безпеки сотень тисяч людей.


Нарешті, хтось сказав це вголос! Головна причина несприйняття е-декларування серед чиновників дуже проста: вони бояться, що все нажите тяжкою працею на держслужбі приверне увагу злочинців. Виявляється, сотні тисяч людей реально переживають: а якщо хтось силою забере у них чесно задеклароване майно, яке відповідає рівню їхніх зарплат - іржаві причепи, собачі будки, радянські фаянсові сервізи та старі шкарпетки з діркою на великому пальці?

Звичайно, ми не маємо права дозволити, щоб представники влади сиділи дома та ходили під себе від страху, що ось-ось їх пограбують. «Телебачення Торонто» пропонує прийняти декілька вольових рішень, щоб забезпечити всім спокійний сон - від суддів, прокурорів і держчиновників до депутата Денисенка включно.

1. Зняти з передової в зоні АТО декілька десантних бригад та перевести їх на передову боротьби з грабіжниками - під паркани та вікна чиновницьких хаток. Досвід оборони Донецького аеропорту стане бійцям у пригоді під час захисту приватних вертолітних майданчиків та злітних смуг. Також потрібно забезпечити прикриття з повітря, влаштувавши цілодобове чергування МіГів та СУ над Козином, Конча-Заспою та Пущею-Водицею. Відправити на МКС Каденюка з потужним телескопом - зверху краще видно зловмисників.

3. Виділити кошти з держбюджету на встановлення навколо чиновницьких хаток 10-метрових парканів або, за бажанням, кам'яних фортечних мурів (не забути про рови, заповнені сірчаною кислотою). Якщо такий паркан у чиновника вже є, побудувати навколо нього ще один - на безпеці економити не можна!

4. Побудувати спецcховище під надійною охороною танків та артилерії, де чиновники зможуть закопувати трьохлітрові банки з зарплатами, не боячись пограбування.

5.Викопати прямий тунель до Мальдівів, Сейшелів та Еміратів, щоб злочинці не могли перехопити чиновника по дорозі на відпочинок під час законної відпустки.

6. Повернути спецсигнали на авто, а також облаштувати їх інфразвуковими випромінювачами - щоб в радіусі 3 км всі ставали на коліна від болю у вухах та навіть не думали пограбувати чиновника, що їде на роботу.

7. І, нарешті, особиста безпека. За кошти держбюджету негайно довести особисті жирові відкладення депутатів та чиновників до товщини, яку не зможе пробити ні куля, ні сокира, ні заточка зловмисника.

Не дамо злочинцям розвалити молоду демократію, що стала на шлях боротьби з корупцією! Не бійтеся, пане Денисенко, громадяни стануть грудьми на ваш захист!

UPD. В коментах припускають, що 2 пункт - секретний. Насправді, його вкрали грабіжники.

Телебачення Торонто, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.