​Судова реформа створює справжнє гетто для українців

«Вчора Національна Асамблея України направила народним депутатам листи стосовно проекту закону, що вніс Пеця і який створює в нашій країні справжнє гетто для УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ. Досягнення Революція Гідності цей мотлох папірців губить прямо на корні», - пише на своїй сторінці Фейсбук Іван Пєтухов, який опублікував звернення Національна Асамблея України до депутатів стосовно розгляду законопроекту № 6232. Нижче ми наводимо повний текст звернення:


Шановні народні обранці!

Сьогодні Парламент продовжить розгляд проекту Закону, реєстр. № 6232 про внесення змін до всього процесуального законодавства.

Експертне середовище зазначає, що у проекті Закону є низка прихованих чинників, які в сукупності створять основу для маніпуляцій, корупційних зловживань та ручну систему судочинства, яка призведе до тотальної узурпації влади Президентом.

Запропонована Президентом фейкова реформа не тільки не вирішує питання створення справедливої системи судочинства, вона робить людей ще більш безправними, позбавляє людей рівності, закриває для бідних людей доступ до правосуддя, при цьому суди, які стають кишеньковими у Президента та його оточення, зможуть в повній мірі стати системою свавілля і, зокрема, вирішувати, який закон відповідає чи не відповідає Конституції.

Негативні тенденції проекту Закону, які стануть суттєвою шкодою нашим громадянам, загрозою суспільству та прагненням України на шляху до Євроінтеграції, запроваджують:

- наступ на свободу доступу до зали судових засідань;

- створення механізмів таємних зустрічей суддів із кожною зі сторін окремо та заборона під страхом відповідальності предмету фіксації розмови навіть учасником процесу;

- скасування права на вільний відеозапис у суді, зокрема неетичної поведінки суддів;

- створення серйозної загрози для єдності судової практики, підстав для прийняття сумнівних судових рішень та хаосу у правозастосуванні відповідних норм та положень, знищення незалежного і справедливого апеляційного процесу;

- встановлення обмежень щодо реалізації права на свободу мирних зібрань;

- створення бар'єрів для звернення громадян до Європейського суду з прав людини тощо.

Даними змінами планується зробити УКРАЇНЦІВ комунальними РАБАМИ олігархів, надавши право на списання комунальних послуг БЕЗ ВІДОМА споживача з рахунків громадян!!!

Висновок Головного юридичного управління ВРУ до проекту Закону засвідчує, що окремі його положення не враховують конституційних приписів, не узгоджуються з іншими законодавчими актами, містять внутрішні неузгодженості, не враховують європейських стандартів щодо чіткості, ясності, зрозумілості, стислості, послідовності, ефективності, результативності та пропорційності закону.

НЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПРОЕКТ ЗАКОНУ №6232,

ЗБЕРЕЖІТЬ ПРАВА ТА СВОБОДИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Національна Асамблея України

Фотоколаж «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.