​«Шоколадні маски» зірвано - почалась підготовка до фальсифікації виборів

Закон про зміни до ЗУ «Про державну службу» проголосовано 234 голосами. Проголосували БПП, Народний фронт, Відродження та Воля народу. Проголосували з порушенням Регламенту одразу за основу та в цілому, коли рішення комітету прийняте лише сьогодні о 10 ранку з 7 сторінками поправок з голосу.


Цей законопроект дає Президенту можливість прямо призначати голів місцевих держадміністрацій без проведення відкритих конкурсів, навіть фейкових, і без оголошення вакансій. Без жодної процедури.

Цей законопроект повертає нас на 4 роки назад, коли голови місцевих держадміністрацій були «ручником» Президента та мали без зайвих слів забезпечувати голоси на виборах.

Відтепер зростання політики та державної служби має правову гарантію і завершилось, злившись в одне ціле. Голови місцевих держадміністрацій знову зможуть бути членами політичних партій, очолювати партосередки та бути депутатами місцевих рад. І будуть змушені забезпечувати перемогу владних партій, замість того, щоб служити людям району.

Та добре, коли все гібридне стає явним і відкритим.

Маски зірвані.

Псевдоєвропейський та псевдодемократичний Президент, солодко співаючи 4 роки про «реформу» і «політичну неупередженість» державних службовців, виявився під маскою звичайним януковичем, тільки зі знанням англійської мови.

Йому треба бізнес та необмежена влада. Йому треба адміністративний ресурс та ручні голови місцевих держадміністрацій, бо інакше вибори йому не виграти.

Нам же - треба зміни в країні, а не новий янукович.

І тут ми ніколи не зійдемося з Президентом і не знайдемо компромісу - бо на реформи він погоджується рівно в тій частині, в якій вони не заважають його збагаченню, його необмеженій владі та збагаченню його дрібних феодалів на місцях.

Реформи державної служби з цією владою не буде.

Нам треба це усвідомити, друзі.

У неї й так було мало шансів, але закон давав нам законні можливості та шанси на зміни.

Тепер немає й шансів. Нам треба всім нарешті вийти із заручників «напівреформ» для піару, з цієї гібридної співпраці з владою і подивитися правді в очі. Це дуже очищує та заспокоює.

Гірка правда краще будь-якої шоколадної брехні і солодких посмішок. Welcome to the real world.

Альона Шкрум, facebook.com

Фотоколаж durdom.in.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.