​Розгляд справи Дангадзе зумисне затягують, щоб «вибити» в нього покази проти Саакашвілі

Суддя Печерського районного суду Кирилюк не надала повний текст ухвали про призначення запобіжного заходу у вигляді 60 діб під вартою керівнику Київського обласного осередку партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Северіону Дангадзе. Відтак, Апеляційний суд міста Києва, через відсутність документів, переніс розгляд апеляційної скарги захисників Дангадзе на 28 грудня. Це робиться зумисне, аби «вибити» у Дангадзе покази проти Саакашвілі, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ».


Адвокат Роман Кругляк повідомив, що суддя Печерського районного суду Кирилюк не надала у 5-денний термін повний текст ухвали рішення про призначення Дангадзе запобіжного заходу та спеціально пішла на лікарняний.

«Встановивши 5-денний термін, вона не надала документи і навмисно пішла на лікарняний. Ми неодноразово звертались до Печерського районного суду, щоб отримати повний текст рішення і доповнити нашу скаргу. Вона поставила у незручне становище Апеляційний суд, бо у нього немає матеріалів справи. Апеляційний суд має врахувати, що такі дії судді призводять до того, що справу можна перекваліфікувати у політичне переслідування. Невинна особа незаконно знаходиться під вартою», - зазначив адвокат.

Лідери РНС переконані в тому, що такі дії спрямовані на те, щоб спеціально затягувати справу та вибити з Дангадзе покази проти Михайла Саакашвілі.

«Порошенко і Луценко шиють справу Михайлу Саакашвілі. Не просто так суддя Печерського суду не виконала обов’язки і не надала протягом 5 днів повний текст рішення, це для того, аби обмежити можливість адвокатам надати захист підозрюваному і порушувати його права», - зазначив нардеп Юрій Дерев’янко.

Михайло Саакашвілі заявив, що Порошенка не цікавить Дангадзе, він у змові із владою Грузії планує екстрадицію лідера РНС.

«Очевидно, що Дангадзе їх не цікавить, але його тримають в заручниках і чинять тиск, щоб вибити покази проти мене. В п’ятницю вони хочуть провести суд і посадити мене під домашній арешт і паралельно ведуть переговори з Грузією щодо моєї екстрадиції. Це змова путіна, Порошенка і Іванішвілі. Нема суду в Україні, це філіал ОЗГ, який діє за чіткими вказівками Порошенко, є ОЗГ на голові з Порошенко, який сам собі суддя, прокурор. Проти їх планів пішла чесна суддя Цокул, яка мене відпустила», - заявив Саакашвілі.

«Я працював в партії, допомагав Михайлу, але я ніколи не приймав жодних рішень. Вони позбавляються вірних йому людей. Це нас не ламає, а робить сильнішими. Наша влада діє як колись янукович, і вона в результаті прийде до того, що й янукович», - заявив Северіон Дангадзе.

Нагадаємо, 6 грудня Печерський суд призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою керівнику Київського обласного осередку партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Северіону Дангадзе, якому «шиють» зв'язки з російськими коштами, Курченком та Януковичем.

Северіон Дангадзе під арештом у Печерському суді. Фото facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.