​НМПУ підтримала сучасну медіа-платформу для журналістів Deadline

Минулого тижня Незалежна медіа-профспілка України та перша професійна медіа-платформа для журналістів і експертів в Україні Deadline підписали угоду про співпрацю. Членами профспілки на сьогодні є близько 1000 медійників з усієї України. Багато з них акредитовані для міжнародної роботи. Основна мета співпраці - підвищення якості і швидкості сучасної журналістики і розвиток конкуренції за експертну думку на платформі. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі НМПУ.


Згідно з документом, журналісти НМПУ отримають доступ до платформи, щоб залишати свої запити для експертів. Незалежна медіа-профспілка України - є першою всеукраїнською профспілкою працівників медіа-сфери і єдиною профспілкою, яка входить до Міжнародної федерації журналістів (IFJ). Профспілка об'єднує близько 1000 представників медіа-галузі по всій Україні. Фінансується за рахунок членських внесків та благодійної допомоги. Мета організації - захищати професійні, соціальні, економічні, трудові інтереси своїх членів у відносинах з роботодавцями, владними структурами та іншими організаціями.

«Вважаю, що подібні сервіси підвищують якість журналістики. Журналіст може швидше знайти потрібного експерта або розширити пул спікерів. Іноді в запитах необхідна і анонімність – це також передбачено платформою. Безумовно, сервіс не замінить журналісту фаховості і якостей аналітика, але скоротити час на пошук і узгодження фактури безумовно може. Упевнений, що в міру розвитку сервісу ми знайдемо нові точки дотику», - коментує подію Голова медіа-профспілки Ігор Чайка.

На даний момент на платформі вже пройшли реєстрацію багато осіб. В середньому, за 1-2 дні журналіст отримує 2-3 відповіді на свій запит, які відображаються в його особистому кабінеті. У власному профілі журналіст може вести переписку з ньюсмейкером і при цьому не передавати свої особисті дані - email або мобільний телефон. На сайті Deadline працює сервіс з пошуку експертів і журналістів по локації та інших фільтрах.

Відео про роботу платформи:


Найближчим часом на платформі відкриється блог, вже існує розділ прес-релізи, де експерти зможуть розміщувати свої матеріали. Це позбавить журналістів від нав'язливого спаму та дозволить швидко знайти ту інформацію, яка необхідна, виділити найбільш цікаві новини, підписатися на розсилку релізів з певних тем.

Скріншот «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.