​Мешканці Вишневого вийшли на захист парку

Реалії українського сьогодення Києва та околиць проявляються у тому, що мешканці цих територій щодня змушені ставати на захист свого життєвого простору. На жаль, нині в Україні не лише розвій корупції та криміналу, а й нахабне свавільство забудовників, які знайшли собі захист під дахом деяких народних депутатів, які і за мандатами лише йшли не для того, аби розбудовувати країну, а заради конвертування влади у дзвінку грошву. І їм байдуже, як живуть люди, оскільки їхнє завдання потурбуватись про власне збагачення та забезпечення своїх дітей, котрі вже нині вчаться і лікуються за межами України.


Тож народні депутати, за певні достатньо великі «подяки» у вигляді кешу, з задоволенням лобіюють аферистів та забудовників, а останні, знаючи, що уникнуть відповідальності, забудовують будь-яку частинку життєвого простору у містах, не турбуючись ні про інфраструктуру (дитячі садочки, школи, поліклініки та лікарні), ні про парки, лісосмуги, та дитячі майданчики.

От і нині жителі містечка Вишневе змушені бити в набат, оскільки забудовники посягнули на паркову зону, бажаючи швидко все залити бетоном, позаяк знають: ніхто з влади згори не дасть дозвіл на знесення початого будівництва, а прокуратура не притягне до відповідальності забудовника, позбавивши його особистого майна та свободи.

Один з депутатів Вишневецької ради Артем Глінський на своїй сторінці у ФБ повідомляє: «Ми ЗА ПАРК!

Такі вимоги виставили люди!

Сесією Вишневої міської ради підтримано вимоги людей (32 із 34 депутатів) і всі рішення відмінено! Згідно генерального плану м.Вишневе на цій ділянці школа та Парк! А забудовник хоче забудувати багатоповерхівками! Також підготовлені звернення до контролюючих органів із закликом зупинити будівництво на 10 га між с.Софіївська Борщагівка та м.Вишневе!

А тим часом забудовник так поспішає, що вчора в 1:00 ми з громадою блокували бетоновози, які хотіли всю ніч працювати!»

Тож редакція КЗ приєднується до мешканців Вишневого і буде інформаційно підтримувати громадян в протесті проти знахабнілих забудовників.

Вишневе. Тут має бути спортивний комплекс. Фото зі сторінки ФБ Артема Глінського



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.