​Нова зірка «Азова»: про що не йшлося на етері у Влащенко

«Азовському» Сергію Коротких (він же ж «Боцман», він же ж «Малюта») протягом останніх двох років я присвятив чимало власних журналістських розслідувань, фактично зробивши його відомим в Уанеті. Сам він при цьому вважав за краще залишатися в тіні у ролі «сірого кардинала». Але віднедавна, з подачі найнезалежнішої ведучої сучасної України Наташа Влащенко (Natasha Vlaschenko), Боцман дебютував вже й на великому екрані: https://www.youtube.com/watch… Адже ведучій здалося мало того, що вона до цих пір затято запрошувала на передачі соратника Коротких - Андрія Білецького. Отже, передача за посиланням вище дуже нагадала несамовитий піар разом з комерційною рекламою ресторації Боцмана в центрі Києва, ніж незаангажоване інтерв'ю. Відтак, вважаю, не буде зайвим нагадати про те, ким насправді є цей новостворений персонаж української курви-політики, словами інших, неукраїнських, журналістів та... самого Боцмана!


Мова йде, насамперед, про інтерв'ю всесвітньо відомого режисера-документаліста Владі Антоневича для Радіо Свобода. У ньому (як у документальній стрічці-розслідуванні) йдеться про жорстоке вбивство російськими неонацистами таджика й дагестанця. Ось лише деякі шокуючи слова звідти, як то кажуть, чорним по білому:

«...Давайте, чтобы не было никаких недомолвок, кто участвовал в убийстве. В убийстве участвовали члены «Формат-18» и члены НСО, которые на то время сотрудничали. Непосредственно в убийстве принимали участие «Тесак» Марцинкевич, «Малюта» Коротких и Дмитрий Румянцев, он же тогда официальный лидер НСО... Вот эти трое персонажей непосредственно принимали участие в этом убийстве, Тесак снимал, Румянцев был свидетелем, а Малюта резал головы...» Джерело: https://www.svoboda.org/a/28131520.html.

А програмні статті Боцмана зразка 2009 року, коли він ще називався Малютою - це взагалі просто пісня! Вони показують, ЯКЕ САМЕ суспільство будують нам з вами подібні боцмани та до якого МАЙБУТНЬОГО вони нас готують! Отже, дивіться самі, ось уривки зі статті Коротких, яку він писав вже в зрілому віці, а саме - в 35 років:

«Уверен, что публикация данной статьи вызовет вопль негодования многочисленного племени премудков. Ну что же, им будет полезно знать кое что из того будущего, которое их ждёт. Наверное и немало людей здравомыслящих могут вначале немного испугаться. Да, в настоящей статье изложена концепция наиболее разумного построения общества в национал-социалистическом государстве, как она нам видится...

...К поданным также будут относиться национальности, расово близкие русскому народу при обязательной генетической экспертизе в каждом случае. Эти национальности в соответствии со специальными расовыми законами будут иметь право вступать в брак с русскими. И, таким образом, их потомки смогут влиться в русскую нацию и, соответственно, получить гражданство. Однако количество таких браков будет лимитировано, чтобы не растворять русскую кровь кровью других народов, пусть и близких в расовом плане...

...Для казахов, башкир и сходных народов возможны отдельные национальные части, для охраны, например, границ и поселений илотов. Периеки платят все установленные налоги...

Илоты. Эта категория более всего подходит под определение государственных рабов. Откуда в государстве будут браться илоты?.. Илоты будут комплектоваться путём прямого захвата пленных в результате пограничных конфликтов, так и самостоятельного волеизъявления жителей пограничных бедных государств. То есть илоты будут сугубо инорасовыми: таджики, узбеки, азербайджанцы, китайцы и пр. Жить они будут в охраняемых лагерях, а ходить в определённой одежде, сразу отличающей их от жителей государства...» Джерело: https://maluta88.livejournal.com/.

Артем Фурманюк, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Артема Фурманюка



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.