​Що криється за кремлівським газовим шоу

Зрозуміло, що це була операція Кондитера. Його люди зустрілися з кремлівськими боярами не для обговорення проблеми купівлі російського газу.


По-перше, тому, що вони не уповноважені представляти інтереси НАК «Нафтогазу» і не матимуть таких повноважень у новій п`ятирічній перспективі, а очільники російського уряду і Газпрому не схожі на тих, хто даремно витрачають свій час.

По-друге, пропозиція російського агресора, яка полягає у переході до прямої купівлі їхнього газу зі знижкою відносно сьогоднішньої ціни, є абсолютно беззмістовною, пустопорожньою. Бо українських споживачів бентежить не ціна закупівлі, а ціна продажу цього газу всередині країни. Бойку і Медведчуку треба було їхати за цією ціною до Нафтогазу, який її завищив за останні 4 роки у 4-5 разів, а не до москви.

По-третє, ці комівояжери контактували не з партнерами по торгівлі, а з представниками енергетичного ворога, війна з яким не закінчена і мирного договору немає. Розрив відносин в минулому був спричинений не ціноутворенням, а щорічним шантажем України з боку кремля щодо умов торгівлі і транспортування газу. Російський монополіст висував усе більш неприйнятні умови і при нашій незгоді зупиняв поставку газу з росії у найхолодніші періоди року. На Заході дали визначення, що росія використовувала енергетичну зброю у газовій війні проти України. Ми вирвалися з лещат газового монстра і повертатися назад ніхто не збирається.

По-четверте, наш та їхній монополісти знаходяться у стані судової суперечки щодо виконання зобов`язань минулих років. Більше того, є рішення міжнародного суду щодо відшкодування Газпромом збитків, завданих Україні, які він відмовляється виконувати. Навіть за найкращих пропозицій з його сторони нові відносини неможливі і незаконні.

З наведених обставин випливає, що уся історія про газ – це фейк і спектакль. А терміновість зустрічі у кремлі має інше підгрунтя. Порошенко організував цю зустріч, вже знаючи про відкриття справ проти нього самого і його поплічників трьома міжнародними антикорупційними органами. Йому треба було підірвати ситуацію. На допомогу відізвалися його московські протекціоністи. Усе було організовано миттєво вночі. Порошенко попросив у москви кинути в багаття передвиборчої війни проти Юлії Тимошенко російського ставленика Ю. Бойка, якого вирішили «спалити» для вищих цілей. Такою вищою ціллю для кремля є збереження на посаді свого годованця Кондитера. Усім українцям навмисно, прямо в очі тицьнули пишну зустріч у москві (хоча могли б її утаємничити), щоб усі тут про це дізналися. А після цього пустили плітку, що Бойко є союзником леді Ю. Очевидно, згодом вони б «відкрили секрет», що рандеву в столиці ворога взагалі відбулося з ініціативи Ю.Тимошенко. Одна брехня породжує і дає хід новій. Для цього під рукою вірна СБУ, а за кордоном – майстри чекістських закулісних справ.

Цей фрагмент ще раз показує, що Юлія Тимошенко є найбільшою загрозою і для російського газового та воєнного агресора, і для президента з його бандою, які ще не до кінця пограбували Україну. Але їх кінець неминучий, а нам з вами, друзі, діяти свідомо, щоб повернути історію України на праведний шлях.

Володимир Лановий, facebook.com

Учасники кремлівського шоу. Фото з мережі Інтернет



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.