Щодо зламу сайту нацполіції: хакери знають, як налякати і що ЗМІ заберуть для публікації

Новина від національної поліції України, щодо того, що сайт було зламано хакерами - відверто потішила. По-перше, це означає, що сайт не має нормального захисту, а, по-друге, що щось подібне може статись і з іншим державним ресурсом, наприклад, сайтом президента. І як не згадати вірус Петя…

Національна поліція України повідомила: ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

Сьогодні об 11:45 зафіксовано несанкціоноване втручання у роботу офіційного вебсайту Нацполіції. У зв’язку з цим на деяких інтернет-сторінках обласних управлінь поліції була поширена недостовірна інформація.
Сайт Національної поліції України тимчасово відключений.
Наші спеціалісти працюють над усуненням несправностей. Просимо вибачення за тимчасові незручності!
Хакери зламали сайти регіональних управлінь Нацполіції і розмістили там неправдиві повідомлення. Зокрема На сайті ГУНП в Херсонській області хакери розмістили фейк про загибель американських військових радників, а На сайті ГУНП Рівненшини - повідомлення про аварію на Рівненській АЕС та евакуацію жителів містечка Вараша, де розташована АЕС. Керівництво Рівненської АЕС заперечила інформацію про витік радіації


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.