Олександр Тимошенко просить демократичний світ ввести санкції проти кримінальної влади Януковича

o timoshenkoОлександр Тимошенко передав колишньому чеському сенатору Властімілу Сегналу список осіб, складений з представників влади, суддів, працівників прокуратури та силових відомств, які заслуговують на отримання від демократичного світу персональних санкцій.

Як повідомляє «Українська газета», це відбулося під час зустрічі з сенатором, який на знак солідарності з Юлією Тимошенко оголосив 29 квітня голодування.

Олександр Тимошенко повідомив чеському політику, що звернувся до керівників ряду держав, аби вони оцінили реальний стан справ в Україні.

Чоловік екс-прем‘єр-міністра наголосив, що небажання європейських лідерів спілкуватися з Януковичем та скасування через бойкот 14 європейських лідерів Ялтинського саміту країн Центрально-Східної ініціативи означає, «що скоро Януковича нікуди запрошувати не будуть, тому що він завжди бреше, роздаючи брехливі обіцянки, які не збирається виконувати».

Він також наголосив, що демократичний світ міг би ввести персональні санкції проти «очільників кримінальної влади в Україні».

На думку Тимошенка, санкції могли б складатися, зокрема, як з обмеження в’їзду, так і замороження активів щонайменше на 10 років.

«Нехай вони доведуть, що ці кошти отримані чесним шляхом», - зауважив Олександр Тимошенко та передав сенаторові список осіб для санкцій.

«Сьогодні провідні країни світу повинні зрозуміти, що при владі в Україні – бандити, головна мета яких – знищити опозицію і пограбувати країну. Вони не розуміють звернень, умовлянь і дипломатії. Вони розуміють тільки фізичну силу і дуже бояться за свої заощадження в західних банках, які були зароблені на грабежах і бандитизмі», - наголосив він.

Олександр Тимошенко також підкреслив, що Україна зараз знаходиться на порозі великої кризи, а весь світ вже зіткнувся з новим диктаторським режимом, який в даний час будує Віктор Янукович.

«За два роки панування режиму Януковича світ уже переконався в тому, що Україна йде вперед шляхом диктатури і тоталітаризму. Це, звісно ж, не подобається не тільки 11 мільйонам виборців, котрі голосували за Тимошенко, але й тим, хто підтримав свого часу Януковича. Адже страждають від кримінального за суттю режиму в однаковій мірі і перші, і друг», - наголосив чоловік Юлії Тимошенко.

Він підкреслив, що режим Януковича боїться втратити владу, тому «всю свою репресивну машину спрямовує на виконання однієї мети - фізичного і політичного знищення Юлії Тимошенко».

Олександр Тимошенко також подякував Чехії, в особі президента Вацлава Клауса та чеського уряду, за зусилля, спрямовані на захист демократії в Україні та за підтримку його дружини Юлії Тимошенко, повідомляє but.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.