Президент Румунії висловив солідарність з Юлією Тимошенко

basesku

 
Президент Румунії Траян Бесеску висловив солідарність з лідером опозиції Юлією Тимошенко. «Я висловлюю свою щиру солідарність з Юлією Тимошенко», - наголосив Президент Румунії Траян Бесеску під час зустрічі з її дочкою Євгенією у Бухаресті (Румунія).


«У Демократичних країнах не переслідують політиків. В демократичних країнах немає політв’язнів. Ми засуджуємо це!», - заявив Траян Бесеску під час зустрічі з донькою лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенією та заступником голови партії «Батьківщина», колишнім віце-прем’єром Григорієм Немирею.

Траян Бесеску наголосив, що він захоплюється боротьбою Юлії Тимошенко за демократію та попросив Євгенію передати Юлії Тимошенко його повну підтримку.

Президент Румунії також висловив сподівання, що Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші політв’язні будуть негайно звільнені.

У свою чергу Євгенія Тимошенко подякувала президенту Румунії за підтримку та повідомила йому про розвиток подій в Україні.

Зокрема, вона передала слова своєї матері про те, що вже зараз парламентські вибори в Україні сфальсифіковані.

«Ми дякуємо за підтримку та просимо Вас не зупинятися у Вашій боротьбі за європейську Україну, з демократичними цінностями та без політв’язнів», - наголосила Євгенія Тимошенко.

У свою чергу Григорій Немиря підкреслив, що уряд Юлії Тимошенко дуже ефективно співпрацював з Румунією та іншими країнами Європейського Союзу щодо реалізації європейського майбутнього України.

«Але зараз режим Януковича намагається зруйнувати не тільки Юлію Тимошенко, але й Європейську мрію нашої країни», - наголосив Немиря.

Нагадаємо, що донька Юлії Тимошенко Євгенія та заступник голови партії ВО "Батьківщина" Григорій Немиря беруть участь у Конгресі ЄНП, який відбувається 17-18 жовтня у Бухаресті.

У рамках Конгресу відбувається низка зустрічей Григорія Немирі та Євгенії Тимошенко з лідерами ЄС та європейськими політиками, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.