Олександр Тимошенко: влада провокаціями зриває підписання угоди з ЄС

olexandr zayava

 
Заява Олександра Тимошенко у зв'язку із заявами першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна:


- Нове шоу прокурора Кузьміна - головного борця з внутрішніми "ворогами з опозиції", що не дають спокійно "Сім'ї" та Партії регіонів грабувати країну, давно не блищить оригінальністю.

Таких, як Ренат Кузьмін, наймають тільки для розправи над своїми політичними опонентами. Такої неповаги і негативного рейтингу до прокуратури і влади в цілому не було ніколи в незалежній Україні.

В Україні вже мало хто звертає увагу на прокурорські умовиводи Кузьміна, які зрідка виливаються з брудних цебер на голови слухачів і читачів. Його брехня і некомпетентність вже набридли не лише фахівцям, а й простим споживачам продукту нашого медіа-ефіру. 
Всі заяви заступника генерального прокурора Кузьміна вважаю провокацією і продуманою акцією групи осіб, які намагаються зірвати процес євроінтеграції та підписання угоди про асоціацію восени 2013 року.

Я вважаю, що всіма своїми шоу і заявами прокурор Кузьмін ганьбить не лише правоохоронну систему країни і саму Україну, звання прокурора і ГПУ, але й навіть свого президента в очах міжнародної громадськості. Хоча все ж є велика кількість персонажів з Партії регіонів, які щодня допомагають Кузьміну в цій нелегкій, але, мабуть, потрібній справі розвалу іміджу та довіри до нашої країни.

Що стосується Мельниченка. Його я бачив лише один раз в житті, тут, у Празі, коли він несподівано після багаторазових безуспішних спроб зустрітися зі мною, став пропонувати за винагороду свої послуги - нібито у нього на плівках є докази причетності Януковича і компанії до вбивства Євгена Щербаня. Я не дивуюся, що колись у цього пройдисвіта були дещо інші погляди на чинну кримінальну владу і життя в Україні, але може це був такий же блеф, який можна пояснити наявністю в той час іншої кон'юнктури на ринку.

Мою увагу привернула спроба Генеральної прокуратури України мене допитати, і я цьому жодною мірою ніколи не заперечував і не заперечую. Але виявилося, зі слів Кузьміна, що після офіційного запиту, спрямованого до держорганів Чехії з проханням про проведення мого допиту у справі Щербаня, Генеральна прокуратура вже не збирається проводити такі слідчі дії. У свою чергу я готовий давати свідчення у цій брудній сфабрикованій кримінальній справі про вбивство Щербаня. Але навіть Кузьмін почав розуміти, що після мого допиту Генеральна прокуратура відповідно до нового Кримінального процесуального кодексу буде зобов'язана (за законом) порушити безліч кримінальних справ проти всіх нам відомих особистостей. І такі свідчення ніяк не вписуються в їх сценарій. І нашому "кришталево чистому" заступнику генпрокурора Кузьміну стало досить свідчень темної особистості Кириченко, який став, як зазвичай для Генеральної прокуратури, головним свідком у звинувачення. Справа повністю розвалена. Навіть Кириченко підтвердив те, що жодних доказів, які він міг би пред'явити суду проти Тимошенко, у нього немає.

Ця вистава - ганьба для країни та Генеральної прокуратури, якщо там ще залишилися люди із совістю. А для того, щоб визначити замовників цього злочину і самого кримінального процесу, варто просто прочитати інтерв'ю Віталія Масола.

Я не хочу, щоб у нашій країні творили беззаконня такі особистості як Кузьмін, Пшонка, Янукович і від них залежало майбутнє України і наше майже вбите, на жаль, правосуддя.

Олександр Тимошенко,
Прага,
28 травня 2013 року

Джерело: tymoshenko.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.