Українська влада йде на зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС

zriv klichko

 
Президент Янукович ухиляється від ухвалення позитивного рішення, яке могло б розчистити дорогу до успішного для України завершення Вільнюського саміту, - заявляють в партії «УДАР». Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».


«У зв’язку з цим є очевидним, що Президент та його найближче оточення свідомо йдуть на зрив процесу підписання Угоди про асоціацію, - підкреслив лідер «УДАРу» Віталій Кличко. - До засідання Ради ЄС у закордонних справах, на якому ухвалюватимуть рішення щодо можливості підписання Угоди про асоціацію з Україною, залишились лічені дні. Провідні представники країн-членів Євросоюзу та його керівних органів дали чітко зрозуміти Президенту України, що підписання Угоди неможливе без вирішення проблеми вибіркового правосуддя та звільнення Юлії Тимошенко. Так само добре відомі варіанти розв’язання цього питання», - наголосив Кличко.

Він назвав неприпустимою чергову корекцію зовнішньополітичного вектора України, до якої може вдатися влада у випадку євроінтеграційного фіаско. «І перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди на опозицію, яка, мовляв, діє неконструктивно, Юлію Тимошенко, яка, нібито, висуває нездійсненні умови, чи на ЄС, який не враховує зусиль України, – Президенту Януковичу не вдасться. Оскільки вся відповідальність за виконання ключових вимог лежить сьогодні виключно на ньому», - підкреслив Віталій Кличко.

В «УДАРі» вважають за необхідне привернути увагу до небезпечного сценарію зриву підписання Угоди всіх тих, кому не байдуже європейське майбутнє України як демократичної, потужної держави із конкурентоспроможною економікою.



Коментарі

  +6 #1 Интегратор 12 окт. 2013 г., 14:57:04
У меня тоже последнее ощущение,что Янукович не хочет решать вопрос Тимошенко.Очень уж его лицо выражало не удовольствие на встрече с Фюле.Так что можем оказаться за бортом евроинтеграции.Что-то начинает подниматься внутри.Похоже на злобу.
  +4 #2 Гость 13 окт. 2013 г., 01:55:41
Не будет освобождения, не будет и интеграции. И тогда Янукович прославится как много обещающий и ничего не сделавший. Нет реформ, нет покращення, нет интеграции, нет рейтинга и нет президенства.
  +0 #3 my name 13 окт. 2013 г., 09:06:00
было бы неплохо, только боюсь, что все это ерунда. им так важны собственные выгоды, что они никогда не откажутся от сотрудничества с богатой Европой!! хотя, есть ещё надежда, что красные проведут референдум и голосование пойдет на пользу ТС!
  +1 #4 Дора Бриллиант 13 окт. 2013 г., 09:34:54
Неужели у них появилась хоть капля здравого смысла.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.