Гройсман та представники Бундестагу Німеччини обговорили перспективи продовження санкцій у зв’язку з російською агресією

bundestag

 

Голова Верховної Ради України провів зустріч із делегацією Комітету Бундестагу у справах ЄС, під час якої обговорив ситуацію навколо виконання Мінських домовленостей та продовження санкцій проти Російської Федерації через військову агресію на сході України та анексію Криму.


Про це повідомляє прес-служба спікера парламенту, передають «Конфлікти і закони».

Голова Парламенту подякував Німеччині за системну підтримку України та позицію депутатів Бундестагу щодо продовження санкцій проти Російської Федерації.

Голова Парламенту підкреслив, що Україна вітає зроблену напередодні заяву А. Меркель щодо продовження санкцій проти Російської Федерації та наголосив на доцільності такої позиції через продовження військової агресії на Донбасі. «Ми не бачимо реальних кроків Російської Федерації щодо врегулювання ситуації на сході України», - заявив він.

«Про зняття санкцій можемо говорити лише тоді, коли Російська Федерація приборкає свої злодійські наміри і перестане бути агресором», - підкреслив В. Гройсман та зауважив, що «роль Німеччини є абсолютно консолідуючою» у даному процесі.

Голова Верховної Ради також запевнив у відданості України Мінським домовленостям та поінформував про дії України щодо їх виконання.

У свою чергу голова комітету Бундестагу Німеччини у справах ЄС Ґ. Кріхбаум запевнив, що переважна більшість членів німецького парламенту одностайно переконана у неможливості скасування санкцій проти Російської Федерації, допоки не будуть виконані Мінські домовленості, зокрема у контексті сталого дотримання режиму тиші на Донбасі. Він також наголосив, що світ повинен пам’ятати про здійснену «всупереч усім нормам права» анексію Криму.

Ґ. Кріхбаум також зазначив, що Україна буде на порядку денному Мюнхенської конференції з питань безпеки наступного тижня.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.