Проти фірми Doncoaltrade з Катовиць, яка пов’язана з нападом росії на Україну, було введено санкції уряду США

У п’ятницю ввечері зі своїм першим візитом до Варшави прибув державний секретар США Рекс Тіллерсон. Безпосередньо перед візитом Міністерство фінансів США повідомило про розширення санкцій, пов’язаних з нападом росії на Україну. У новому чорному списку США опинилася зареєстрована в Польщі фірма Doncoaltrade з Катовиць. Санкції проти неї було введено через її зв’язок з Олександром Мельничуком, одним з лідерів проросійських сепаратистів з Луганська - повідомляє Польське радіо.


Минулого року українські ЗМІ повідомляли, що за посередництвом росії до Польщі постачається вугілля з шахт на Донбасі, контрольованих російськими найманцями. Таким чином вони можуть також заробляти на ведення війни проти України.

Також українські мас-медіа повідомляли, що однією з фірм, яка імпортує до Польщі вугілля з захоплених російськими найманцями шахт, є, власне, Doncoaltrade, зареєстрована в Польщі 2012 року. Проти Олександра Мельничука, ключового співвласника катовицької фірми, у п’ятницю також було введено санкції.

Загалом за агресію проти України США ввели у п’ятницю, 26 січня, санкції проти 21 росіянина і українця, а також проти 20 фірм, здебільшого російських. Серед росіян, проти яких було введено санкції, опинився, зокрема, віце-міністр енергетики рф Андрєй Черєзов.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.