​Спецпредставник США в Україні закликав майбутній уряд Італії не знімати санкцій з росії

Спеціальний представник США в Україні Курт Волкер звернувся до майбутнього італійського уряду з проханням не знімати санкції з росії, введені після анексії Криму. На думку Волкера, партія Ліга, одна з переможців березневих виборів, помиляється, виступаючи за скасування санкцій.


В інтерв'ю, опублікованому в понеділок у газеті «La Stampa», представник Держдепартаменту висловив думку, що Італія не може скасувати санкцій без «серйозних наслідків», повідомляє Польське радіо.

Таким чином Волкер висловився про заяву правих лідера Ліги та її кандидата на пост прем'єр-міністра Маттео Сальвіні, який наголосив, що коли він очолить уряд, виконає заклик італійських підприємців з проханням скасувати санкції проти росії.

Волкер ствердив: «росія не поважала зобов’язань щодо імплементації мінських угод та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, де йде війна, в якій вмирають люди». Потім він послався на справу хімічної атаки на Сєргєя Скрипаля у Великобританії, у якій звинувачують росію.

Волкер, посилаючись на розкриття інцидентів втручання російської сторони у вибори у західних демократіях, не виключив, що заклики в Італії щодо скасування санкцій проти росії можуть бути одним з його результатів.

москва, на думку Волкера, «намагається сприяти антиєвропейським, антиіммігрантським рухам, які прагнуть поділу, сприяє й тим, що виступають проти верховенства права».

Волкер пояснив, що США просять своїх союзників з ЄС та НАТО в першу чергу зберегти існуючі санкції та розглянути питання щодо їх зміцнення, «якщо росія продовжуватиме йти цим шляхом».

Спеціальний представник США також звернувся з проханням про повторну відмову визнати російську анексію Криму. Він також попередив перед газопроводом Nord Stream 2, підкресливши, що «це посилює європейську залежність від російського газу».

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.