​НАТО закликає росію дотримуватися міжнародного права, у тому числі й у питанні з Україною

Генеральний секретар НАТО закликав росію дотримуватися міжнародного права. Єнс Столтенберґ згадав про порушення москвою угоди INF, договору між СРСР і США про ліквідацію ракет середньої та малої дальності, який країни підписали 30 років тому. Генсек також нагадав про обстріл трьох українських кораблів російськими спецназівцями біля Азовського моря, повідомляє Польське радіо.


«Немає виправдання для застосування сили. росія повинна повернути кораблі та звільнити екіпаж», - сказав очільник Північноатлантичного альянсу.

Міністри закордонних справ країн-членів НАТО повинні обговорити цю тему на дводенній зустрічі в Брюсселі, що розпочинається у вівторок, 04 грудня.

Єнс Столтенберґ. Фото EPA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.