​У Ґданському порту вилучили 15 млн контрабандних цигарок з Китаю, що мали потрапити в Україну

Польська поліція спільно із працівниками Національної податкової адміністрації (KAS) під час двох спільних операцій вилучили 15 млн штук цигарок вартістю приблизно 11 млн злотих (2,5 млн євро) та понад 20 тонн тютюну. Збитки для державної скарбниці оцінили у майже 27 млн злотих (6,2 млн євро), передає Польське радіо.


Як повідомили у Центральному слідчому бюро поліції, першу з операцій провели у порту Ґданська. «Служби виявили контейнер, що приплив з Китаю на одному із суден. Вантаж офіційно мав містити кухонні компоненти та запчастини, але після відкриття виявилося, що всередині є коробки, наповнені цигарками без польських акцизних знаків», - поінформувала речниця Центрального слідчого бюро поліції Івона Юркєвич.

Вона додала, що після перевірки контейнера було виявлено майже 15 млн штук цигарок. За словами слідчих, вантаж мав потрапити в Україну.

Чергову операцію провели у Лодзькому воєводстві. Там в одному зі складів на терені Зґєжського повіту виявили понад 20 тонн тютюну, станки для нарізання та висушування сировини та елементи потокової лінії.

Контрабанда цигарок у Ґданському порту. Фото cbsp.policja.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.