​Польська поліція міста Жори під час розслідування справи побиття 19-річного українця виявила нові обставини

Поліція з міста Жори Сілезького воєводства закликала допомогти у розшуку винуватців жорстокого побиття 19-річного громадянина України, який навчається і працює у Польщі. За його словами, п’ятеро чоловіків побили його до втрати свідомості після того, як він підтвердив, що є українцем, повідомляє Польське радіо.


Водночас 24 вересня поліція у місті Жори поінформувала про заходи, пов’язані із побиттям 19-річного громадянина України. За повідомленням правоохоронців, інцидент насправді трапився не на вулиці Рибніцькій, як раніше заявив потерпілий, а в іншому районі міста. Крім того, за словами поліції, обставини інциденту були іншими, ніж у початковій версії. На додаток, за словами поліції, нині немає підтвердження того, що напад здійснено на ґрунті національної нетерпимості. У зв’язку із проведенням розслідування поліція не розкрила інших подробиць справи.

За словами потерпілого, напад трапився у суботу ввечері на вулиці Рибніцькій, що у самому центрі міста Жори. Як розповів хлопець, на нього напала п’ятиособова група молодиків. Спочатку один з них запитав його про громадянство, а коли 19-річний хлопець підтвердив, що є з України, чоловіки накинулися на нього. Агресори гамселили його по всьому тілу навіть тоді, коли хлопець лежав уже на землі без свідомості. Потім вони втекли з місця злочину.

Побитого, закривавленого хлопця виявили двоє інших чоловіків, котрі проходили поблизу. Вони викликали швидку. Громадянина України госпіталізували та надали допомогу. Нині його життю нічого не загрожує. У неділю він за власним бажанням виписався з лікарні та звернувся із заявою про побиття до поліції.

«Шкода, що ми отримали цю інформацію лише на наступний день після інциденту. Наші патрульні постійно перебувають у місті, якби нас одразу повідомили, можливо, злочинці, які рухалися у групі, вже були би затримані», – заявила у вівторок речниця жорської поліції Каміля Сєдляж.

Поліція розслідує жорстоке побиття. Зокрема, вивчаються записи з відеомоніторингу. Правоохоронці також закликали усіх, хто має якусь інформацію або були свідками інциденту, повідомити поліцію.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.