​«Польська допомога» - Польща передала львівський лікарні медичне обладнання для боротьби з коронавірусом

У межах програми «Польська допомога» генеральна консулка Польщі у Львові Еліза Дзвонкєвич передала місцевому Центру легеневого здоров’я обладнання для боротьби з коронавірусом. Це три медичні відсмоктувачі, придбані Фундацією міжнародної солідарності, що допомагають лікувати хворих на COVID-19, повідомляє Польське радіо.


У прес-конференції на подвір’ї лікарні минулої п’ятниці взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький і директор лікарні Любомир Рак. Генеральна консулка у Львові Еліза Дзвонкєвич наголосила, що співпраця, солідарність та взаємопідтримка у нинішніх умовах є особливо важливими.

«Я дуже рада, що все так швидко вдалося. Фундація міжнародної солідарності показує, що у боротьбі з настільки страшною пандемією ми повинні діяти разом», - сказала консулка Дзвонкєвич.

Голова ЛОДА Максим Козицький подякував полякам за допомогу та підтримку. Він підкреслив, що отримане обладнання використовуватимуть також після закінчення епідемії. «Медичні відсмоктувачі, передані львівській лікарні, потрібні не тільки у період боротьби з коронавірусом. Це обладнання необхідне лікарям щодня у їхній важкій праці», - сказав Козицький.

Генеральна консулка зазначила, що це тільки початок підтримки і що Фундація міжнародної солідарності має намір передати наступне обладнання лікарням у Львові, в Рудках та Сокалі.

Придбання обладнання профінансувало Міністерство закордонних справ Польщі у межах програми співпраці «Польська допомога».

Фото twitter.com/MSZ_RP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.