​Стали відомі подробиці подвійного вбивства українців у Польщі, мотив і покарання

37-річний українець, який підозрюється у вбивстві двох співвітчизників біля Пулава (Польща), може провести в польській в’язниці решту свого життя. Як пише «dziennikwschodni.pl», стали відомі деталі вбивства 2-х українців, яке сталося в грудні 2019 року на території розплідника дерев та кущів у місцевості Доброславув, неподалік Пулав. Про це повідомляє Upmp.news.


Обоє загиблих тут були працевлаштовані й мали наступного дня повертатися на батьківщину, бо закінчилися візи. Останній вечір перед від’їздом вони провели в компанії інших співробітників, але все закінчилося трагічно.

Один із їхніх співвітчизників, дізнавшись, що чоловіки повертаються додому і мають при собі гроші, вирішив їх пограбувати. Він прослідкував за першою жертвою до бараку, а коли та лягла спати, сховався в туалеті й вирішив почекати на другого чоловіка. Коли той увійшов усередину, нападник завдав йому 18 ударів ножем у грудну клітку та живіт.

Шарпанина розбудила іншого українця, після чого нападник перерізав йому горло і завдав кілька ударів ножем.

Здобиччю було всього 200 доларів та куртка одного з убитих. Як встановило слідство, на гроші винуватець злочину купив горілку та наркотики. За словами свідків, чоловік постійно витрачав так зароблене. Слідство також встановило, що перед подвійним убивством йому вдалося вкрасти 4000 злотих в інших співвітчизників, поки ті були на роботі.

Обвинувальний акт вже надійшов до Окружного суду в Любліні. 37-річний українець визнав свою провину, але відмовився від пояснень. За скоєне йому загрожує довічне.

Фото upmp.news



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.