​У Польщі викрили дві підпільні фабрики виготовлення незаконних цигарок і затримали 8 чоловіків, з яких 6 - українці

Центральне слідче бюро поліції спільно з польськими митно-податковими органами під наглядом прокуратури викрило дві підпільні фабрики виробництва незаконних цигарок, затримало при цьому вісьмох підозрюваних, 11 тонн тютюну та мільйон одиниць цигарок, повідомляє Польське радіо.


За інформацією поліції, спільну операцію з працівниками Мазовєцького митно-податкового управління провели у Пясечинському повіті Мазовєцького воєводства.

Під час заходів органи провели обшуки у 4 об’єктах та затримали 8 чоловіків у віці від 25 до 50 років, з них 6 – громадяни України. Вилучено повну виробничу лінію, зокрема спеціальну машину для виготовлення цигарок, а також інше обладнання, необхідне для незаконної продукції. Функціонери вилучили також понад мільйон незаконних цигарок та понад тонну тютюну, а також напівпродукти для виготовлення тютюнових виробів.

У свою чергу, другу операцію поліція та митно-податкові органи провели на терені Пултуського повіту Мазовєцького воєводства. В одному зі складів був підпільний цех виготовлення цигарок. Там вилучили машини для виготовлення та пакування цигарок, а також інше обладнання. Вилучено майже 10 тонн тютюну, приблизно 15 тонн напівпродуктів та понад тонну коробок для цигарок.

Затриманим висунули обвинувачення в участі в організованій злочинній групі, яка займалася незаконним виготовленням цигарок, нелегальним створенням тютюнових виробів, а також незаконним введенням на ринок товарів, позначених фальсифікованою торговою маркою. Усіх підозрюваних взяли під тимчасовий арешт.

Якби увесь вилучений незаконний товар потрапив на польський ринок, то це завдало би державі збитків на суму майже 17 мільйонів злотих (понад 3,8 млн євро).

Фото cbsp.policja.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.