​Україна приєднається до європейських санкцій проти білоруського режиму

Україна приєднається до європейських санкцій проти Білорусі, – повідомляє влада у Києві. 2 жовтня проти 40 представників білоруського режиму було введено санкції Європейського Союзу. Це – відповідь на фальсифікацію виборів і жорстокі репресії у Білорусі. Про намір приєднання України до санкцій, що спрямовані на представників білоруського режиму, повідомив український міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає Польське радіо.


За словами міністра, цього вимагають наслідки у провадженні політики. Санкції також випливають із бажання допомогти білоруському народові. Дипломат в інтерв’ю ВВС Україна також підкреслив, що його країна не має наміру вводити економічні санкції та обмежувати економічні відносини з Білоруссю. Український міністр закордонних справ підкреслив, що розширення впливів росії у Білорусі загрожує українській безпеці, а, разом з тим, Україна, як він висловився, не охоплена «захисною парасолькою» так, як країни-члени НАТО і ЄС.

Під час позавчорашнього саміту ЄС було прийнято рішення про введення персональних санкцій щодо представників білоруського режиму, окрім Аляксандра Лукашенки, що має залишити простір для можливого діалогу.

Фото polskieradio.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.