​На польсько-українському кордоні виявлена рекордна кількість фальшивих документів - майже 1,2 тисячі підробок

Майже 1,2 тисячі фальшивих документів виявлено з початку року у підкарпатських прикордонних пунктах перетину з Україною. Це майже на 50 відсотків більше, ніж торік, незважаючи на той факт, що внаслідок пандемії пасажиропотік зменшився понад 60%, – повідомив у п'ятницю начальник штабу Бескидського відділу Прикордонної служби Пйотр Закєляж, передає Польське радіо.


«Обставини пандемії та пов'язані з цим обмеження потоку людей через кордон означають, що люди, які все ж таки хочуть в'їхати до Польщі, але не відповідають умовам в'їзду, з'являються на контроль із фальшивими документами, щоб обійти введені обмеження та обов'язковий карантин. Винахідливість людей, які під час перевірки намагаються використати фальшиві документи, – не знає меж», – звертає увагу службовець.

Він додав, що переважна більшість розкритих підробок – це документи, які не пов'язані з обмеженнями. До них належать, зокрема, водійські права, які мають підтвердити, що дана людина є професійним водієм.

Крім того, використовуються всі види трудових договорів, декларації про співпрацю, транспортні замовлення, контракти та рахунки-фактури, також документи, якими користуються мнимі студенти.

Рекордсменом виявився громадянин України, який мав 43 підроблені документи. В основному, це були водійські посвідчення та інші документи, пов’язані з працевлаштуванням водіїв.

Фото polskieradio.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.