​У Польщі, поблизу Вроцлава, затримали п’ятьох українців, які працювали в підпільному цеху цигарок

Поблизу Вроцлава у Польщі правоохоронці припинили діяльність незаконної фабрики цигарок, в яку можна була потрапити камуфльованим ліфтом. У незаконному виробничому цеху затримали 8 осіб, з яких 5 – громадяни України. Вилучено повну виробничу лінію, 400 тисяч готових цигарок і 1,4 тонни тютюну на суму приблизно 2 млн злотих. За словами слідчих, тільки у листопаді минулого року злочинна група могла виготовити приблизно 8 млн цигарок, повідомляє Польське радіо.


Як розповіли у Центральному слідчому бюро поліції, оперативні заходи провели у листопаді минулого року, але в інтересах слідства та у зв’язку з необхідністю проведення чергових заходів, інформацію про ліквідацію фабрики цигарок неподалік Вроцлава не оприлюднювали.

Фабрика розташовувалася на двох поверхах, але до виробничого цеху можна було дістатися лише прихованим ліфтом. Під час операції правоохоронці затримали п’ятьох громадян України, котрі виготовляли незаконні цигарки і були абсолютно заскочені блискавичними діями служб.

В іншому повіті правоохоронці виявили склад із незаконними цигарками, тютюном та іншими компонентами для виготовлення цигарок. Там також затримали чергову особу.

Усіх затриманих взяли під тимчасовий арешт. За словами поліції, число підозрюваних ймовірно буде збільшуватися.

Фото cbsp.policja.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.