​І сміх, і гріх: п’ять найдурніших вчинків українців, які вони скоїли за останній час перебування у Польщі

Українці вміють здивувати. На жаль, часто під алкоголем і не з найкращого боку. Деякі вчинки змушують сміятися і плакати водночас. З нагоди 1 квітня пригадати ТОП-5 найдурніших вчинків українців у Польщі, скоєних протягом останніх місяців, пропонує сайт Yavp.pl.


Готельно-алкогольний романтик

Цей вчинок точно може претендувати на один із найдурніших. 34-річний українець перед світанком вломився до готелю у центрі Гданська. Він нічого не вкрав, тільки пив: виключно фірмовий і дорогий алкоголь. Напився так, орієнтовно, аж на 1 000 злотих, після чого пішов.

Історія могла б на цьому завершитися, якби чоловік не вирішив повторити те ж саме наступної доби. Перед світанком знову пішов до готелю й пробував так само вломитися всередину. Цього разу, щоправда, на нього там вже чекали охоронці. Українця арештували, а поліція відкрила проти нього кримінальне провадження.

Хотів повторити трюк з кіно

Ця історія трапилася в місті Бельсько-Бяла. 35-річний українець напився горілки на лавочці перед будинком, а потім вирішив викрасти припаркованого поруч «Фіата». При цьому він намагався повторити трюк, який демонструють у фільмах. Чоловік вирвав проводки з-під керма і, з’єднуючи їх, спробував запустити двигун. У реальному житті все виявилося не так просто, як у кіно.

Поки українець вовтузився в салоні, його помітила жителька будинку. Вона зателефонувала в поліцію й повідомила, що незнайомець пробує викрасти авто її сусіда. Чоловіка затримали «на гарячому».

Підвела заправна станція

А от 24-річний українець запам'ятається тим, що діяв зухвало, але не дуже обережно. Чоловік працював таксистом у Варшаві й знайшов у салоні авто гаманець, який забула одна з його пасажирок.

Взявши гаманця, він протягом одного дня здійснив 17 оплат банківською карткою жінки, скупившись на понад 2 200 злотих. Одна з операцій відбулася на заправній станції, де зареєстрували обличчя чоловіка. Його затримали вже через кілька днів.

Жінці не сиділося вдома

Героїнею цієї історії стала 36-річна українка. Жінка здала в Польщі позитивний тест на коронавірус і повинна була лікуватися в умовах домашньої ізоляції. Але щось пішло не так. Знаючи про свою хворобу, жінка поїхала автобусом із Вроцлава до Кракова, щоб потрапити в консульство для вирішення особистих питань.

Про це стало відомо поліції, коли ті приїхали перевіряти, як українка дотримується ізоляції. Вдома був лише її чоловік, який і розповів правду.

Мабуть, не вмів читати

Однак, напевно, на найдурніший вчинок претендуватиме громадянин України, який, м'яко кажучи, здивував усіх. На початку березня 2021 року чоловік при перетині польського кордону в Дорогуську, щоб уникнути карантину в Польщі, продемонстрував прикордонникам... позитивний результат тесту на COVID-19, який він здав в Україні.

При цьому чоловік їхав рейсовим автобусом до Польщі разом з 25-ма іншими пасажирами. Сказати, що своїм вчинком він ошелешив і прикордонників, і водіїв автобуса, й інших пасажирів - це все одно, що нічого не сказати. Звісно, автобус завернули в Україну, де всіх відправили на карантин. Як за це «подякували» винуватцю, так і залишилося загадкою.

Фото fotolia.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.