​Ситуація в Україні не загрожує Польщі, адже Польща є членом НАТО і це гарантує їй безпеку

Польський віце-міністр закордонних справ Марцін Пшидач запевнив, що ситуація в Україні не загрожує Польщі. За повідомленнями Києва та західних держав, росія при своєму західному кордоні та в Криму накопичує значні військові сили. Як поінформував Європейський Союз, уздовж кордону з Україною їхнє число вже перевищило 100 тисяч, повідомляє Польське радіо.


Віце-голова МЗС Марцін Пшидач нагадав, що Польща є членом НАТО і це гарантує їй безпеку: «Звісно, ситуація на сході України, на кордонах України дуже напружена, але ця ситуація не загрожує Польщі. Прошу пам’ятати, що Польща, крім своєї обороноздатності, є членом наймогутнішого військового, оборонного союзу, яким є НАТО. Додатково, завдяки вдалим політичним рішенням останніх кількох років нам вдалося посилити союзницьку присутність тут, на місці. Саме в таких складних моментах це дає нам більше почуття безпеки, ніж до 2015 року», – зазначив міністр в ефірі Польського радіо.

Останніми днями відбулося загострення між українською армією та проросійськими сепаратистами на сході України. Це збільшило занепокоєння ймовірною ескалацією ситуації.

Марцін Пшидач. Фото IAR



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.