​37-річний українець, один з десяти жертв ДТП поблизу міста Радомсько, помер у лікарні

Трагічна подія сталася в суботу, 24 липня, у населеному пункті Виґода гміни Ґідле. 36-річна жінка, в організмі якої було 4 проміле алкоголю, спричинила аварію легкового автомобіля «Nissan» з мікроавтобусом, повідомляє Польське радіо.


«Поліцейські, які діяли на місці ДТП, встановили, що 36-річна водійка «Nissan» із незрозумілих причин виїхала на зустрічну смугу, що призвело до зіткнення з мікроавтобусом, який рухався з протилежного напрямку, після цього транспортні засоби злетіли з дороги. Загалом постраждало 10 осіб. Учасників ДТП перевезли до лікарень, троє з них зазнали серйозних тілесних ушкоджень», – повідомила Анета Влазловська з районної поліції в Радомсько.

На місце аварії прибув вертоліт LPR, поранених доставили до лікарень Лодзі, Радомсько, Пьотркува-Трибунальського та Ченстохови. Стан трьох постраждалих виявився важким. На жаль, 37-річний громадянин України помер під час операції.

Згідно з висновками поліції, у мікроавтобусі їхало 7 громадян України віком від 39 до 54 років та двоє поляків віком від 39 до 40 років. Усі вони працювали в будівельній компанії й того ж дня мали виконувати роботу в Радомсько.

За даними поліції, коли 36-річна жінка, що спричинила аварію, протверезиться, тоді почує обвинувачення прокурора в причетності до ДТП, за яким може бути притягнена до 12 років позбавлення волі.

Фото lodzka.policja.gov.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.