Карпунцов: Намагання деяких політичних сил провести масові акції на 9 травня є нічим іншим як посібництвом можливим провокаціям

karpuntsov poglyad

 
Намагання деяких політичних сил провести масові акції в великих містах на 9 травня є нічим іншим як посібництвом можливим провокаціям. Про це під час ефіру на телеканалі «Рада» заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Карпунцов, повідомляють «Конфлікти і закони».


Він зауважив, що сьогодні деякі політичні сили звинувачують владу в тому, що вона намагається відібрати у ветеранів святкування річниці Дня перемоги, відмовляючись влаштувати ходу ветеранів в великих містах. Валерій Карпунцов наголосив, що такі дії влади зумовлені, перш за все, намаганням уникнути чергових провокацій 9 травня, які можуть призвести до нових безладів та жертв.

«Є попередження про можливі провокації від СБУ. І треба припинити спекулювати на цій темі. Якщо якісь політичні сили дійсно переживають за ветеранів, то краще хай допоможуть їм матеріально і проведуть зустрічі з ними в ситуації, яка не наразить людей на небезпеку», - додав «ударівець».

Коментуючи заяву президента Росії Путіна про необхідність перенесення так званого референдуму, запланованого на 11 травня на Сході України, Карпунцов назвав її досить суперечливою.

«З одного боку Путін говорить про необхідність забезпечення проведення виборів президента. Водночас, паралельно він підтримує нелегітимний процес, який не можна назвати референдумом і намагається його легітимізувати. Цим словам довіряти не можна. Бо як показує практика, після кожного підписання документу з російською стороною щодо проблемних питань, відбувається вторгнення російських військових на чужу територію чи якісь інші провокації», - сказав народний депутат.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.