Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України, на якому ВР обрала Генпрокурором третього друга президента

vr12 05 vechir

 

12 травня 2016 року о 16 годині у сесійній залі зареєструвався 371 народний депутат. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання парламенту, на якому Верховна Рада обрала Генеральним прокурор України третього друга президента.


На початку засідання парламентарі ухвалили Закон «Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони».

Закон визначає особливості здійснення процедур закупівлі товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони в особливий період, у період проведення антитерористичної операції, у період запровадження надзвичайного стану.

Відповідний законопроект зареєстровано за №4288.

Народні депутати перейшли до обговорення питання щодо надання згоди на призначення Президентом України Луценка Ю.В. на посаду Генерального прокурора України.

Кандидатуру Юрія Луценка представив Верховній Раді Президент України Петро Порошенко.

Народні депутати надали згоду на призначення Президентом України ЛУЦЕНКА Юрія Віталійовича на посаду Генерального прокурора України, схваливши відповідну Постанову.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій у залі пленарних засідань підписав ухвалену парламентом Постанову.

Президент України Петро Порошенко, також у залі пленарних засідань, підписав відповідний Указ.

Новопризначений Генеральний прокурор склав перед Верховною Радою присягу члена Вищої Ради юстиції.

Також народні депутати достроково припинили повноваження народного депутата України Юрія Луценка згідно з поданою ним заявою, ухваливши Постанову, проект якої зареєстровано за №4659.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту.

Наступне пленарне засідання відбудеться завтра, 13 травня. За повідомленням Інформаційного управління ВР України.

Коронація парламентською ширкою Юрія Луценко на пост Генпрокурора України - як все відбувалося



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.