​Пленарне засідання Верховної Ради України 15 листопада 2017 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. З оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями виступили народні депутати. Головуючий поставив на рейтингове голосування питання ратифікації, щоб побачити рівень підтримки кожної ратифікації. Дві фракції під час голосування за перший законопроект №0163 не виявили готовність до розгляду проекту.


За результатами рейтингових голосувань двох наступних голосувань, які також показали, що у сесійному залі немає підтримки законопроектів щодо ратифікації, головуючий зняв питання ратифікації з порядку денного.

Народні депутати розглянули проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: «Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку» №6234.

Рішення щодо проекту Постанови буде прийнято на наступних засіданнях.

Народні депутати приступили до розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів) №5592-д.

Голова підкомітету Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Павло Різаненко доповів підготовлений до другого читання законопроект.

Він повідомив, що до законопроекту надійшло 515 пропозицій, з яких враховано 355, відхилено - 160.

За словами доповідача, законопроект до другого читання удосконалено з таких питань: з питань термінологічного апарату законодавства про цінні папери та фондовий ринок, а також законодавства про акціонерні товариства, з питань щодо заборон та обмежень емісії обігу цінних паперів емітента, які створені відповідно до законодавства державою-агресором. Згідно з спеціальним законодавством України про санкції врегульовано питання щодо емісії цінних паперів міжнародними фінансовими організаціями на території України.

Також удосконалено розділ III Закону «Про цінні папери та фондовий ринок», діяльність пов’язана з фондовим ринком, передбачено виключний перелік випадків непоширення вимог щодо необхідності оформлення проспекту цінних паперів емітентом, вдосконалено та чітко виписані статті, що стосуються оформлення, затвердження, оприлюднення проспекту цінних паперів та періоду дійсності такого проспекту, відмінено оприлюднення проспекту цінних паперів в паперовій формі тощо.

Народні депутати розпочали розгляд поправок до законопроекту.

Вони розглянули 452 правки.

Розгляд правок буде продовжено на наступному пленарному засіданні з 453-ї правки.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України.

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.