Крим таки став поперек горла Росії

krim produkti3

 

Спілкуючись з журналістам у Сімферополі, в.о. голови Управління Федеральної податкової служби по Криму Микола Кочанов вперше публічно визнав, що забезпечити Крим продуктами і споживчими товарами з Росії неможливо.


«Керченська поромна переправа працює на межі можливостей, а коли почнуться осінні та зимові шторми, і зовсім буде змушена періодично простоювати. Так що, як мінімум, до 2018 року, коли планується побудувати міст через Керченську протоку, Крим буде змушений купувати українські продукти», - цитує слова кримського чиновника Росбалт, повідомляють «Конфлікти і закони».

«Ви знаєте, що перехід Керченський утруднений, і ми повною мірою не можемо себе забезпечити продуктами харчування та іншими необхідними речами. Тому проведена робота з сімома великими (українськими - ред.) торговими мережами. Це «Комфі», «Фокстрот», «Фуршет», «Фоззі», «АТБ», «Сільпо» та «Фреш». Вони зареєстровані в Криму, мають кримський статус, і всі податки виплачуються ними до Республіки Крим», - розповів Кочанов.



Коментарі

  +59 #1 Киевлянка 3 авг. 2014 г., 20:34:39
Зачем им украинские продукты. Пусть едят свое родное, российское!!!!!! Никаких продуктов, никакого газа, никакой воды. РАССЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!
  +59 #2 ИВАН 3 авг. 2014 г., 20:41:59
;-) Не страшно! Зимой погромче кричите: "РАССЕЯ!", "КРЫМНАШ". Помните, как в марте кричали? От еды отвлекайтесь. Главное Вам привыкнуть к мысли, что царь в Москве сыт, всё нормально, а остальное не важно... А в конце февраля и трава пойдёт расти. Протянете как-то. :-*
  +63 #3 fghfthfyht 3 авг. 2014 г., 20:54:49
:-x c з якого переляку вражинам продавати продукти?? Хотіли "вмерти в россії?? нема питань - хай їдять продукти з рашки ..
  +68 #4 Вик 3 авг. 2014 г., 20:57:24
Крым - оккупированная территория. Продавать и торговать с оккупантами это означает поддержка оккупантов! Этого ни в коем случае делать нельзя. Во время второй мировой, партизаны взрывали поезда с продуктами и техникой для фашистов, а здесь получается, что мы российских фашистов еще и кормить должны??? Этого нельзя допустить. Кто предал Родину и обменял украинский паспорт на российский пусть пухнет с голоду, а с украинским паспортом пусть едут к нам на материк, пока Крым оккупирован.
  +6 #5 Марина 4 авг. 2014 г., 03:11:13
Основная мысль Качанова: "Вони зареєстровані в Криму, мають кримський статус, і всі податки виплачуються ними до Республіки Крим»" А теперь дело за ГНАУ - разрешит ли она семи крупным торговым сетям Украины пополнять бюджет страны-агрессора? Если "да", можем заканчивать АТО?
  +12 #6 Гость 4 авг. 2014 г., 13:20:33
Я против поставок украинских продуктов в Крым. Они хотели жить в России - пусть их Россия и кормит. Пусть покупают продукты в Краснодаре.
  +2 #7 AngelGS 4 авг. 2014 г., 18:45:48
Чим більше їм там повизщдихає, тим швидше окупанти звідти вийдуть!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.