Редактора кримської проросійської газети анулював результати опитування про статус півострова

krim opros

 
Сайт газети «Кримська правда», яка підтримує анексію півострова, упродовж всього дня 9 березня не відкривається. Як повідомляє КримРеалії, збій стався після того, як кримські та українські ЗМІ опублікували інформацію про опитування, проведене на ресурсі газети.


«Кримська правда» пропонувала відповісти читачам на питання «Як би ви відповіли на всекримському референдумі сьогодні?». Станом на 8:00 9 березня участь у ньому взяли 4510 осіб. 61% респондентів проголосували за «більш широкі повноваження Криму у складі України». За «приєднання до Росії» проголосували 19% опитаних, ще 20% не з’явилися б на референдум.

Головний редактор «Кримської правди» Михайло Бахарев заявив про фальсифікацію опитування.

«Судячи з послідовності дій та оперативності, з якою сфальсифіковані результати опитування були поширені українськими інтернет-ресурсами, у даному випадку йдеться про підготовлену і заздалегідь сплановану провокацію. Її мета очевидна – створити ілюзію, що більшість кримчан сумніваються у правильності вибору, зробленого ними на референдумі 16 березня 2014 року. Насправді це не має нічого спільного з дійсністю. Результати даного опитування, проведеного редакцією газети серед кримчан за допомогою електронної пошти та через гарячу телефонну лінію, свідчать про інше», – зазначив Михайло Бахарев.

За його словами, на сайт «Кримської правди» здійснюють DDoS-атаки, у результаті чого доступ до нього практично заблокований. Атаки, за словами Бахарева, почалися після «фальсифікації результатів опитування». Через це, каже він, редакція сайту вирішила анулювати дані інтернет-опитування та звертається з проханням до колег не цитувати їх.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.