У Криму планують створити «козацьке військо» для підмоги гопникам з «самооборони»

kazak voysko

 
У Криму планується створити військове козацьке товариство. Про це повідомив отаман козачої громади «Єдність», помічник так званого голови Ради міністрів Криму Антон Сироткін, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на sobytiya.info.


За словами Сироткіна, попередню згоду козачих громад вже отримано. Військо об'єднає козаків Криму і Севастополя. З вищим керівництвом республіки в даному питанні досягнуто «повне розуміння».

Сироткін розповів в ефірі радіо «Росія сьогодні», що зараз козачі громади реєструються відповідно до російського законодавства. Після того, як їх внесуть до відповідного державного реєстру, планується звернутися до Путіна з проханням дозволити створення війська.

Отаман додав, що в Росії, на відміну від України, діяльність козацтва регулюється законодавчо, і створення війська буде проходити в повній відповідності з встановленими нормами. Раніше про таке, за словами Сироткіна, «козакам півострова доводилося тільки мріяти».

Крім того, Сироткін повідомив, що козаки запропонують владі організувати муніципальну козацьку міліцію для охорони громадського порядку.

Отаман також нагадав, що вперше за всю історію Криму при Радміні створено відділ у справах козацтва, який займається юридичним супроводом козацьких товариств.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.