Блокада Криму дала свої перші результати

blokada rezultati

 
Через десять днів після початку блокади Криму вже можна говорити про те, що результати починають потроху з'являтися. Про це у своєму блозі пише журналіст Олег Леусенко, повідомляє replyua.net.


Олег Леусенко зазначив, що глава МВС в Херсонській області Ілля Ківа розповів, що за акцією стежать понад трьохсот співробітників правоохоронних органів. За час акції було зупинено 429 фур, з кожним водієм спілкувалися, вдалося обійтися без бійок. Щоб підвищити безпеку учасників акції, їх наметове містечко відсунули вглиб України на 10 км.

Зараз біля кожного КПП є своє наметове містечко, в які провели світло, встановили душові кімнати, відкрили польові кухні. Жінки годують не тільки учасників акції, але іноді й прикордонників. Пішоходи на огляд не запрошуються, а водії легкових авто іноді. У більшості випадків всі ставляться нормально до огляду, якщо ж хтось відмовляється, його автомобіль оглядають офіційно співробітники ДАІ.

У самому Криму ціни вже піднялися в 1,5 рази, і це ще не межа. Крім того, Президент вніс до ВР на розгляд законопроект про припинення торгівлі з Кримом. Але через те, що РФ на контакт не йде, очікується посилення блокади, пообіцяв Рефат Чубаров.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.