Росія ніколи не знайде партнерів, щоб побудувати Керченський міст

kerchen mist

 
На даний час заяви про будівництво Керченського мосту не мають нічого спільного з реальністю. Такої думки дотримується експерт Ігор Федик, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на sobytiya.info.


За словами експерта, в 1944 році закінчилася невдачею перша спроба побудувати Керченський міст. Через три місяці після відкриття його опори знищила крига. Протягом багатьох років питання будівництва такого мосту неодноразово піднімали як російські, так і українські політики. Раніше в проекті могли брати участь засоби української та російської сторони, також не виключалася допомога з-за кордону. Однак навіть в таких умовах Керченський міст не був побудований, так як об'єкт був дуже дорогий і не виправданий з економічної точки зору.

На даний час проблеми, які раніше заважали спорудженню мосту, не зникли. На даному етапі не виключені і ризики у зв'язку з експлуатацією майбутнього мосту. Причиною цьому э слабкий грунт для опор. Будівництво також ускладнює Керченський розлом, грязьові вулкани, більш ніж 50 метрів мулу. Період з листопада по квітень характеризується мінливістю і нестійкістю погоди, що викликає потужні морські хвилі. Тому конструкції мосту повинні бути досить міцними.

На сьогоднішній день Росія не володіє необхідними технологіями для виробництва подібних конструкцій. Їх необхідно замовляти за кордоном. Однак у більшості випадків країни світу не визнають анексію Криму. Кремль заручився підтримкою нових партнерів - Монголії і Гондурасу, однак вони навряд чи зможуть чимось допомогти РФ в даному випадку, вважає експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російська сторона заявила, що до будівництва Керченського мосту можуть бути залучені кримські студенти.



Коментарі

  +0 #1 Aleks 3 нояб. 2014 г., 22:57:22
Мост может и не построят, зато бабла попилят очень много 8)
  +0 #2 Ярослав 3 нояб. 2014 г., 23:08:08
"російська сторона заявила, що до будівництва Керченського мосту можуть бути залучені кримські студенти" :lol: :lol: :lol: :lol: Ржав, до сліз :lol: :lol: :lol:
  +0 #3 Ivan 3 нояб. 2014 г., 23:39:17
С точки зрения стратегии, тем более стратегии военной, никакой мост или туннель нецелесообразен. Слишком уязвимая цель. Море же практически неуязвимо. Но кацапы слишком сухопутные твари, что бы осмыслить это и приноровится к соленой воде. Все крупные города Крыма кроме Симферополя расположены возле моря и имеют порты, но поглядите что первое сделали кацапы оккупировав Крым - закрыли порты Евпатории, Судака, Ялты и т.д. Море для кацапов было и есть враждебная стихия.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.