​«Окупанти у Севастополі обстріляли штаб ЧФ - скасований день флоту перетворився на день ганьби»

«Окупанти заявили, що український безпілотник атакував штаб ЧФ у Севастополі. Начебто 5 поранених, вибиті вікна тощо. Всі святкування дня флоту окупанти скасували, а також ввели «жовтий рівень терористичної загрози» у місті. Русня дрище цеглою та питає, «де наша ППО»… https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1553620583140581378 (фото).


Послухайте окупанта Развожаєва, який розказав ваті про «хлопок» та запевнив, що «все під контролем» – мабуть, як і на крейсері «москва» https://twitter.com/_A_Vit_/status/1553641708814061568 (відео).

Дезінформація окупантів про завдання удару безпілотником ЗСУ по штабу Чорноморського флоту в Севастополі є свідомою провокацією. Це робота інформаційно-психологічних сил противника, заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук https://lb.ua/society/2022/07/31/524829_dezinformatsiya_pro_udar_zsu_shtabu.html.

Окупанти так бояться ЗСУ, що створюють приводи для скасування заходів з нагоди так званого «свята ВМФ». Про це заявили у Військово-морських силах України https://qirim.news/novosti-uk/rashysty-v-krymu-boyatsya-zsu-vms-ukrayiny-shhodo-zayavy-okupantiv-pro-nibyto-udar-po-shtabu-chf/.

«Атака, безперечно, була здійснена не ззовні, а з території Севастополя», – про це на вимогу кремля заявила колаборантка Ольга Ковітіді, яка здохне від страху, коли Крим буде звільнено https://ua.krymr.com/a/news-sevastopol-bezpilotnyk/31967567.html.

Настрої населення в окупованому росією Криму змінилися, приходить розуміння того, що загроза війни на території півострова стає реальністю, повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький. Прочитайте https://ua.krymr.com/a/news-krym-nastroi-viyna/31967510.html.

«Російському суспільству слід підготуватися до серії вибухів житлових будинків аналогічних тим, що були влаштовані ФСБ росії у вересні 1999 року», – Чубаров відреагував на «атаку» Севастополя росіянами https://qirim.news/novosti-uk/rosijskomu-suspilstvu-slid-pidgotuvatysya-do-seriyi-vybuhiv-zhytlovyh-budynkiv-analogichnyh-tym-shho-buly-vlashtovani-fsb-rosiyi-u-veresni-1999-roku-chubarov-vidreaguvav-na-ataku-sevastopolya-samymy-r/.

А так ватоголові на севастопольському пабліку – здебільшого понаєхавші – реагують на «обстріл українським безпілотником штабу ЧФ у Севастополі»: «Ну, ждем очередную пламенную речь Медведева. Привет нашим ПВО», «Ну, с почином. Спецоперация, все по плану, как и в Белгороде. А может, свои?», «ПВО вышла покурить», «А что за взрыв рано утром был слышен в Гагаринском районе, этот, что ли ???», «Да», «Как и обещали, по центрам принятия решений. Только по нашим», «Как этот беспилотник смог долететь с Украины? Расстояние 200+ км., да еще и незамеченным. По фото Развожаева – разрушения небольшие. Как бы это не местные заукраинцы запустили коптер с гранатой», «Так что там с благоустройством подвальных помещений как укрытий?», «Нужно устраивать чистки в Севастополе, как в 37-м!», «Как он смог долететь и откуда?», «Небось, местный затаившийся свинорыл запустил», «Да что вы за фигню пишите? Его видели, как он летел со стороны САПУН-ГОРЫ. Значит, запущен у нас где-то. Что, у нас мало дебилов, поддерживающих укров? А понаехало сколько?», «Тоже думаю, что поблизости запустили. Кто-то из «беженцев»…», «Один вопрос, а где наше ПВО?????», «Ехала в троллейбусе, зашла шумная компания молодых людей, вели себя развязно, шумели. Не заплатили за проезд, и один из них при выходе произнес фразу: «А, москаль заплатит…» https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1553626333514592256 (фото-скрін).

З днем «ваєнна-марскова флота», підори! Подивіться на буху вату з флоту буль-буль. Недобітки святкують скасоване свято https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1553697753649356800 (2 відео).

У Тік-Тоці вата викладає минулорічне привітання хйла на дні вмф в ватастополі… Ностальгують, сцуки!

Русня відновила крейсер «москва»… Тільки на такий «парад» ви, істоти рашистські, і заслуговуєте https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1553666582995402754 (відео).

Уникайте мобілізації, а якщо не змогли, то переходьте на сторону ЗСУ: в окупованому Криму партизани розклеїли нові листівки https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1553710168533192705 (6 фото).

Окупанти продовжують перекидати в Крим – і далі на Херсонщину – ешелони військової техніки, використовуючи залізницю. Міст поки що стоїть https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1553439964360310785 (відео).

Ще одного знищеного зрадника закопали у Криму. Але мати вбитого дякує окупаційній владі за вбитого сина. Адже це не рашка його на забій відправила, а злі бандерівці відмовилися хлібом-сіллю зустрічати. Чисте лайно в головах. Рюське міръ https://twitter.com/crimea2042/status/1553685432394813441 (фото-скрін).

Ялта. Постійна рубрика «Все дуже погано» – Юнармія на цвинтарі https://twitter.com/life_in_yalta/status/1553447170426159104 (фото).

В окупованому росією Армянську знов екологічна катастрофа: «В Армянске опять начало подванивать, как было года 4 назад. Кто заметил, или мне кажется?», «К сожалению, вам не кажется!», «Сегодня воняет», «Запах есть», «Вам не кажется», «Есть информация, что в кислотонакопителе опять нет воды. В канале есть, но почему там нет, никому это не известно», «Странно как-то. Так ждали эту воду именно для накопителя. И вдруг – СТОП… Такая проблема неразрешимая? Все через одно место», «Не кажется, а так и есть. Посмотрите на состояние деревьев, особенно Гайдара-14, сколько листьев опало!!!», «Канал и кислотонакопитель связаны через завод и водохранилище, в водохранилище нет воды», «Подать воду для разбавления кислоты в кислотонакопителе можно, как и раньше, из заводского водохранилища, но завод не очистил его от зарослей, и заполнять его нельзя», «Интересная взаимосвязь. А почему в Суворовском канале до сих пор нет воды, или почему на даче не восстановлено орошение? Вопрос риторический», «Да, получается, у воды и без воды. Заводское начальство, похоже, устраивает теперешнее положение. Бабки, и неплохие, капают на карман. А ведь могли бы, заполнив водоем, и энергоресурсы экономить, и экологию местности не ухудшать, да и своим же работникам место отдыха, как раньше, организовать» https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1553379995615199232 (скріни).

Окупаційні війська завдали по Донецькій області 34 удари. Є загиблі та поранені мирні мешканці https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/76-rujnuvan-za-dobu-ta-znishheni-polya-psheniczi-policziya-donechchini-rejestruje-naslidki-rosijskix-obstriliv/ (фото).

У результаті обстрілів Миколаєва дві людини загинули, ще три отримали поранення. По місту випущено 14 ракет С-300, 2 з них збила ППО. Пошкоджено об’єкти інфраструктури, готель, спорткомплекс, 2 заклади освіти, СТО та багато будинків. Росіяни також продовжують обстрілювати населенні пункти області https://news.pn/uk/RussiaInvadedUkraine/276082 (фото і відео).

Під час нічного обстрілу Миколаєва у власному будинку загинули власник найбільшого в Україні агрохолдингу «Нібулон», герой України, 74-річний Олексій Вадатурський і його дружина Раїса https://investigator.org.ua/ua/news-2/245379/ (фото).

Окупанти вкотре обстріляли житлові райони Нікополя на Дніпропетровщині. Пошкоджено житлові будинки, є поранені цивільні громадяни https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/okupanti-vkotre-obstrilyali-zhitlovi-rajoni-nikopolya-na-dnipropetrovshhini-slidchi-policziji-fiksuyut-zlochini-vijskovix-rf/ (фото).

Окупанти обстріляли Немишлянський район Харкова. Вороги продовжують нищити об’єкти цивільної інфраструктури міста https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/okupanti-obstrilyali-nemishlyanskij-rajon-xarkova-slidchi-prodovzhuyut-rejestruvati-vijskovi-zlochini/ (фото), https://twitter.com/nakipeloua/status/1553690459431739394 (відео). Багато руйнувань і в Харківській області https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/okupanti-znovu-obstrilyali-zhitlovi-rajoni-xarkova-ta-oblasti-slidchi-fiksuyut-zlochini-vijskovix-rf/ (фото).

Російські окупанти продовжують обстрілювати Сумщину з артилерії, є загиблий https://zmina.info/news/rosijski-okupanty-prodovzhuyut-obstrilyuvaty-sumshhynu-z-artyleiyi-ye-zagyblyj/.

У селі Нове Залісся Бучанського району на Київщині українські правоохоронці виявили тіло ще одного закатованого російським військовими цивільного мешканця https://zmina.info/news/na-kyyivshhyni-pravoohoronczi-znajshly-shhe-odne-tilo-czyvilnogo-vbytogo-vijskovymy-rf/ (фото).

P.S. Сьогоднішній день і так мав стати ганьбою флоту окупантів через скасування морського параду флоту «буль-буль», але окупанти впали ще нижче, трохи обстрілявши власний штаб… Понаєхавші істоти волають, русняві вояки бухають, а притомні кримчани вітають один одного з почином – хоча б таким…» - пише КРИМський бандерівець.

Фото crimeaua1.wordpress.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.