​Кримчанин: «Спочатку їх привчили вмикати телевізор, потім - відправили на війну, а після - просто закопали»

«Активіст і волонтер із Севастополя, колишній український військовий Олексій Кисельов, який у 2014 році залишив Крим, викрадений окупантами у Генічеську та вивезений до Криму. Чоловіка катували. Всі деталі цього злочину розповів син викраденого українця Артем, який боронить Україну в лавах ЗСУ. Почитайте +фото https://krymryonyrwxmhbrs.azureedge.net/a/sevastopol-aktivist-genichesk-pokhishcheniye-krym/31969278.html.


«В окупований Крим прибула батальйонна тактична група російських десантників для відряджання на материкову частину України. Крім того, на півострові загарбники посилюють систему протиповітряної оборони. На цьому фоні активізувалися партизани та рух проти окупантів. Люди готуються до того, що ми будемо туди повертатися», – про це повідомили у ГУР МО України https://espreso.tv/v-timchasovo-okupovanomu-krimu-gotuyutsya-do-povernennya-v-ukrainu-rozvidka.

Окупант Развожаєв натякнув ваті, що треба готувати валізи: «Севастополь – прифронтовой город со всеми вытекающими последствиями», – заявив окупант, обґрунтовуючи введення «жовтого рівня» небезпеки у місті після провокації окупантів проти власного штабу флоту https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1554142635152928768 (фото-скрін).

Севастополь. На пляж Орловки урочисто висадився десант. Останнім часом постійно росіянці це роблять у Криму. Думаю, демонструють активну підготовку до захоплення Миколаєва і Одеси https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1554366200737665028 (відео).

У Севастополі ватоголові ідіоти катають своїх дітей на міні-танках. Ватоголовим ідіотам дуже хочеться отримати Ладу, адже не даремно вони гроші в своїх дітей вкладали https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1554438575961395200 (відео).

Окупанти в Євпаторії вирядили дітей у військову форму та святкували день вдв https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1554452222355841024 (фото). Такі само шабаші відбулись по всіх містах окупованого Криму https://twitter.com/life_in_yalta/status/1554429826894888962 (фото).

Грузія відмовляє у в’їзді кримчанам з російськими аусвайсами, причому навіть тим хитродупим, які отримали закордонні паспорти у Краснодарі або інших місцях рф. У такому випадку прикордонники Грузії просять внутрішній паспорт, і якщо там написано «Крим/Севастополь, росія», то дають копняка під зад, і навіть аусвайс відбирають. Крім того, не пропускають навіть тих дійсних громадян рф, які народились у Криму і давно живуть на рашці, але яким придуркуваті паспортні столи кацапії в місці народження замість «Крим/Севастополь, УРСР» стали писати «Крим/Севастополь, росія». Після депортації з Грузії до росії таких горе-кримчан штрафують окупанти через відсутність паспорта, який вилучили грузини, а також влаштовують допит у ФСБ, мовляв, чого «у такий неспокійний час» взагалі з рф виїжджали https://qirim.news/novosti-uk/gruziya-pochala-vidmovlyaty-u-v-yizdi-krymchanam-z-rosijskymy-pasportamy/.

Буря в стакані: є «реставратор» Хансараю «Гєфєст». Вони не змогли з двох спроб покласти дах над двома корпусами. Приїжджають «міністр культури» і Аксьонов, розказують, що всіх звільнять. Але у підсумку «Гєфєсту» дають «останній» шанс. Останній шанс зруйнувати все остаточно? Вони просто знищують Хансарай. У двох словах, що відбувається, подивіться тут https://youtu.be/Y_c6Ynceh_U (відео), https://twitter.com/BadbahchiP/status/1554404686677123073 (фото).

Окупанти завдали низки ракетних ударів по Миколаєву і області. Ракети вдарили по одному з гуртожитків, що належать вищому навчальному закладу. Будівля зруйнована. Поранено охоронця. Також внаслідок обстрілів пошкоджено інші будинки та будівлі, об’єкти інфраструктури https://news.pn/uk/RussiaInvadedUkraine/276185 (фото і відео).

Російські війська вдарили по школах, житлових будинках і лікувальному закладу Донеччини. За добу вогнем накрили 12 населених пунктів https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/rosijski-vijska-vdarili-po-shkolam-zhitlovim-budinkam-i-likuvalnomu-zakladu-policziya-donechchini-zadokumentuvala-zlochini/ (фото).

Донеччина. Під завалами школи-інтернату у Миколаївці Краматорського району, зруйнованої внаслідок обстрілу російськими військовими в ніч на 2 серпня, можуть перебувати люди. На місці тривають пошукові роботи https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1554450881981976577 (фото).

Окупанти їздять по знищеній ними Попасній та насолоджуються результатом своєї роботи https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1554356073930317824 (відео).

З’явилось нове відео із розтрощеного окупантами Маріуполя https://twitter.com/_tredecim_/status/1554417431933849602 (відео).

Харківщина. Окупанти вночі завдали удару по Чугуєву https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/slidchi-vidkrili-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-nichnogo-obstrilu-chugujeva-vijskami-rf/ (фото).

«Тут, у Херсоні, особливо сумно, коли чути «відльоти» в бік Миколаєва», – прочитайте, як сьогодні живе окупований Херсон, який дуже чекає на визволення https://zmina.info/columns/osoblyvo-sumno-koly-chuty-vidloty-u-bik-mykolayeva-yak-zaraz-zhyve-herson/.

З окупованого селища Старосілля на Херсонщині була спроба евакуації на мікроавтобусі сімох цивільних. У районі селища Довгове з ПТУР окупанти в упор розстріляли цей автобус. Двоє цивільних загинуло. П’ятьох вдалося евакуювати до Кривого Рогу – трьох чоловіків та двох жінок. Двоє з них у дуже тяжкому стані з опіковим шоком https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3541599-na-hersonsini-rosiani-rozstrilali-mikroavtobus-iz-civilnimi-dvoe-zagiblih.html.

Завітам Гіммлера вірні, або проект «Російський Лебенсборн»: рашист (ще депутат рейхсдуми й генерал-полковник) пропонує відправляти викрадених українських дітей з окупованих територій до суворовських і нахімівських училищ, щоб вирощувати з них правильних, расово чистих, вірних рейху рабсіян https://twitter.com/crimea2042/status/1554140656544600064 (відео).

Верховний «суд» рф визнав полк спецпризначення Національної гвардії України «Азов» терористичною організацією і заборонив його діяльність в росії. На цьому «суді» окупанти заявили, що в «Азові» «практикували людожерство». Як же вони азовців бояться https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1554423820995293184 (фото-скрін).

«Весь світ має об‘єднатися проти держави-терориста!». В «Азові» дали відповідь рашистам та закликали світ визнати росію державою-терористом. Прочитайте звернення https://twitter.com/Polk_Azov/status/1554442707254272008.

Окупанти визнають силу української армії і захоплюються її безстрашністю: «Українська армія – це найсильніша армія у всьому світі… Вони навіть росіян не бояться, су*а, нікого… А навіть якщо просувається наша (армія), то дуже з великими втратами. Дуже великими, дуже-дуже-дуже! Ху*рять на раз-два, я тобі кажу. У нас полк там в*бали. Батальйони лягають». Ватоголова самка, коли це почула від свого окупанта, була шокована. Про це свідчить телефонна розмова, яку перехопила СБУ https://twitter.com/ServiceSsu/status/1554104166942924800 (аудіо).

P.S. Закінчу випуск повідомленням нашого кримчанина, який так написав про росіян: «Спочатку їх привчили вмикати телевізор, приходячи додому. Потім змусили вірити, що чорне – це біле. Згодом відправили на війну. Після – їх просто закопали. З днем вдв вас, покидьки!» - пише КРИМський бандерівець.

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.