​«Вони реально впевнені, що «НАТА» їх рівнятиме в Севастополі із землею, як русня - Маріуполь»


«Енвер Крош, Асан Ахтемов, Ірина Данилович… Можна довго наводити імена кримських політв’язнів, що зазнали катувань. Наразі тортури широко застосовуються рашистами як інструмент встановлення контролю на тимчасово окупованих територіях (ТОТ). Прочитайте, як російські окупанти піддають тортурам мешканців Криму https://twitter.com/KRYMSOS/status/1783756574126707029.

Сьогодні, 27 квітня, День народження Нарімана Джеляла, Першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу, журналіста, викладача, політолога, якого окупанти незаконно затримали після участі в Інавгураційному саміті Кримської платформи у 2021 році, а згодом засудили до 17 років позбавлення волі в колонії суворого режиму зі штрафом у 700 тисяч рублів https://twitter.com/ppu_gov_ua/status/1784097925842219430 (фото).

Євпаторія. Ватоголова рашистка зробила донос на сусідів, які у дворі свого приватного будинку слухали пісню Андрія Данилко «Ще не вмерла Україна». «Вот так проводят дни наши соседи, и это уже не первый раз. Евпатория. Ул. 13 ноября, во дворе зелёный зонт. Анон». В коментах інші ватоголові посипали на стукачку прокляття, але були й екзотичні відповіді: «Раньше все эти песни слушали, и никому дело до этого не было, не думаю, что это несет плохой посыл», «Всегда слушал Океан Эльзы, а теперь стремновато, мало ли кто как опишет мой вкус», «Опять видео от нытиков, только одни жалобы и вижу! А чего все на публику выставлять это, зачем нам нужно это знать? Иди сама вопрос решай с ними или полиции наной, ибо они закон не нарушают!», «Автор, пойди на работу, займись детьми, уборкой, попей магний, займись собой, короче», «Дибилы, и что ? Песня – она и в Африке песня.. Если она нравится просто для души, то почему бы и не слушать», «АФтор – @банько!», «Сколько во всех ненависти друг к другу!? Ужас просто! То им флаги мерещатся везде жовтоблакытные, то еще какая чепуха. Реально надоели уже! Сколько можно доносить на друг друга!? ((( Гнилые напрочь», «Да, просто песня, ага. Слова хоть слышала? Про фашизм у хохлов там тоже пели сначала «Да просто….»…», «НИКТО и НИКОГДА не сможет запретить мне слушать музыку, которая мне нравится! Автор – ид@от», «Да это, видать, донецкий понаехавший бегунец. Они у себя дел натворили, войну устроили, и всюду эту рознь теперь несут», «Автору завидно, люди отдыхают, а его, стукача, не пригласили», «В следующий раз, овца, сними, какого цвета они туалеткой пользуются» https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1784150595638813086 (відео і скріни).

Центр журналістських розслідувань зафіксував старт нового логістичного проєкту росії на окупованому Приазов’ї – розширення сухопутного коридору з Ростова в Крим через Донецьку і Запорізьку області. У квітні окупанти почали прокладати об’їзну на північ від Маріуполя – близько 70 кілометрів дороги, що передбачає зведення нових мостів, один з яких буде довжиною не менше 500 метрів https://investigator.org.ua/ua/publication/south-articles/266265/ (фото).

Уночі росія атакувала Україну 34 ракетами, силам ППО вдалося збити 21 із них. росія, окрім іншого, атакувала 4 ТЕС ДТЕК, обладнання було серйозно пошкоджено https://twitter.com/GeneralStaffUA/status/1784105214766621030.

Протягом доби росіяни обстрілювали Харків та область з різних видів озброєння, є загиблі і поранені, у тому числі діти https://www.npu.gov.ua/news/protiahom-doby-rosiiany-obstriliuvaly-kharkiv-ta-oblast-z-riznykh-vydiv-ozbroiennia-ie-zahybli-i-poraneni-u-tomu-chysli-dity-slidchi-zadokumentuvaly-naslidky-voiennykh-zlochyniv (фото і відео).

Уночі російські військові вдарили ракетами С-300 по території 3-ї психлікарні Харкова. Одна з ворожих ракет влучила біля харчоблоку. Друга – в декількох метрах від відділення, в якому перебували 60 пацієнтів та п‘ятеро працівників закладу. Уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження https://twitter.com/United24media/status/1784178427601490219 (відео), https://twitter.com/StudMedia/status/1784147536967594440 (фото).

На Херсонщині внаслідок російської агресії одна людина загинула та вісім поранено, серед потерпілих – рятувальник https://www.npu.gov.ua/news/na-khersonshchyni-vnaslidok-rosiiskoi-ahresii-odna-liudyna-zahynula-ta-visim-poraneno-sered-poterpilykh-riatuvalnyk (фото).

Окупанти атакували 12 населених пунктів Донеччини – поранено трьох мирних жителів https://www.npu.gov.ua/news/okupanty-atakuvaly-12-naselenykh-punktiv-donechchyny-poraneno-trokh-myrnykh-zhyteliv (фото).

Через російські обстріли у Нікополі постраждали люди, серед них – неповнолітній хлопчик https://www.npu.gov.ua/news/cherez-rosiiski-obstrily-u-nikopoli-postrazhdaly-liudy-sered-nykh-nepovnolitnii-khlopchyk-politsiia-zadokumentuvala-naslidky-vorozhykh-atak (фото).

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області https://www.npu.gov.ua/news/na-zaporizhzhi-slidchi-politsii-zibraly-dokazy-cherhovykh-voiennykh-zlochyniv-skoienykh-okupatsiinoiu-armiieiu (фото).

На прикордонні Чернігівщини внаслідок російського обстрілу пошкоджено приміщення пожежної частини https://www.npu.gov.ua/news/na-prykordonni-chernihivshchyny-vnaslidok-rosiiskoho-obstrilu-poshkodzheno-prymishchennia-pozhezhnoi-chastyny-politsiia-dokumentuie-naslidky (фото).

З’явилось відео, як спортивно-тренувальний літак Як-52 з кулеметом збив російський розвідувальний БПЛА «Орлан-10» в небі над Одесою. На оприлюднених відео показаний момент спуску ворожого розвідувального дрона на парашуті, який розкрився внаслідок спрацювання автоматики https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1784191460302364792 (відео і фото-скрін).

ГУР спільно з 15 ОБрАР «Чорний ліс» виявили та вдарили по російській РЛС 48Я6 К-1 «Подльот», вартість якої $5 млн. Ворог використовував її для виявлення та передачі координат цілей зенітно-ракетним комплексам С-300/С-400 https://gur.gov.ua/content/podlot-za-700-milioniv-urazheno-novitniu-rls-voroha.html (відео).

Безперервна бойова робота Захисників України – знищення техніки та живої сили ворога. Кожен окупант на Українській землі має розуміти, що поки він тут – він ціль, існування якої – питання часу https://twitter.com/CinC_AFU/status/1784086430689509788 (відео).

Спецпризначенці СБУ за два тижні уразили 25 танків і декілька сотень одиниць іншої ворожої техніки https://twitter.com/ServiceSsu/status/1784130366812664062 (відео).

Краснодарський край рф. У Слов’янську-на-Кубані влучання безпілотників по НПЗ. Крім цього, у Сіверському районі атаковано Ільський НПЗ. Влучання також по аеродрому в станиці Кущівська. Уражено літаки рашистів, їхня кількість поки невідома. Кацапи кажуть, що вони «збили всі 68 українських безпілотників». Авжеж))) https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1784122862208745846 (4 відео).

P.S. «Кримська Z-рідня з Севастополя. Сімейна сходка. На порядку денному $61 млрд і отримання Україною ATACMS (вже слово вивчили). Вони реально впевнені, що «НАТА» їх рівнятиме із землею, як русня Маріуполь. Дивовижні метаморфози від «дидов на палке» і гуляння по місту в пілотці з колорадською стрічкою – до збору паспортів, павербанків і змінних трусів у валізу», – написав кримчанин. От тільки рівнятиме Севастополь із землею буде не НАТО, а росія після визволення Криму…», - пише КРИМський бандерівець.

Маріуполь, зруйнований на понад 90%. Фото Укрінформ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Сегодня ночью наша страна подверглась очередному нападению с воздуха со стороны рашистской федерации 20-ю ударными беспилотниками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.