У Дніпропетровську Віталію Кличко не дали дозволу на зустріч зі студентами

Фото прес-служби «УДАР»

 

Опозиція повинна діяти прагматично і раціонально, визначаючись, як і скількома колонами йти на вибори. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко на прес-конференції у Дніпропетровську. Політик вважає, що опозиція повинна отримати переконливу перемогу на виборах і отримати потужну більшість у Верховній Раді, тому сьогодні разом потрібно чітко визначити, як цього досягти.


Кличко вважає, що у сучасній українській політиці «2+2 не завжди дорівнює 4». «Якщо кілька опозиційних сил окремо наберуть більше голосів, аніж єдиним списком, можливо, так і правильно йти опозиції на ці вибори. Але опозиційні сили повинні зробити все, щоб створити конституційну демократичну більшість у наступному парламенті й реалізувати ті програми і обіцянки, які декларують. Це буде той лакмусовий папірець, який визначить зрілість української опозиції», – відзначив Віталій Кличко.

Лідер «УДАРу» також повідомив журналістам про те, що два місцевих виші – Дніпропетровський національний університет імені Гончара та Дніпропетровський університет залізничного транспорту – не дали дозволу на його зустріч зі студентами. «Я із задоволенням завжди зустрічаюсь з молоддю, аби поспілкуватися, розповісти про те, що треба робити, щоб досягти успіху і перемагати. Від студентських, молодіжних колективів надходить багато звернень та прохань про такі зустрічі. Але оскільки Віталій Кличко сьогодні є не лише громадським діячем і спортсменом, але й лідером політичної партії, все частіше керівництво вишів відмовляється від таких зустрічей».

Політик додав, що в університеті залізничного транспорту відмову мотивували тим, що актова зала знаходиться на ремонті. «То може мені, як політику, звертатися до всіх вишів України з проханням про зустрічі, тоді скрізь почнуть нарешті ремонтувати зали?», – пожартував Кличко.

Нагадаємо, що Віталій та Володимир Клички сьогодні перебувають з візитом на Дніпропетровщині. У рамках проекту «Старт до успіху!» Фонду братів Кличків Володимир відкрив оновлену ДЮСШ №1 у місті Дніпродзержинську, а увечері в Дніпропетровську брати представлять глядачам стрічку німецьких документалістів «Кличко».

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.