США обіцяють шокову реакцію на вторгнення Росії в Україну

payet vtorgenie

 
Про це заявив на брифінгу посол США в Україні Джеффрі Пайетт, пише gazetavv.com, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Мені здається, що якщо Росія перейде український кордон, то це буде величезна ескалація і буде шокова реакція з боку Штатів. Це буде надзвичайно нещасливий поворот подій, який призведе до критичних наслідків», - сказав Пайетт.

Пайетт дав зрозуміти, що США готові допомогти Україні військовим обладнанням, але не прямою військовою допомогою. «З приводу допомоги Україні приїжджав Байден (віце-президент США Джо Байден, - ред.). Звичайно, ми говорили про те, що допомога буде надаватися... Це криза, яка має бути вирішена дипломатичним шляхом, а не військовим. Ми допомагаємо за допомогою військового обладнання, у нас багато людей в Конгресі, які приїжджали до Києва, і вони прийняли дуже серйозне рішення з цього питання. Зараз наша увагу - це не військова допомога», - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу заступник міністра закордонних справ Данило Лубківський попередив, що у разі прямого вторгнення російських військ на українську територію, Україна дасть військову відповідь. За його словами, в той же час Україна робить все можливе щодо недопущення будь-якого протистояння.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.