На сайте Белого Дома появилась петиция с просьбой помочь Украине войсками и оружием

we people

 

На сайте Белого Дома появилась петиция с просьбой к Президенту Обаме и Конгрессу США поддержать украинцев в их борьбе против российской агрессии и все же выполнить просьбу украинского правительства о военной помощи.


Прохання виконати запит українського уряду про військову допомогу

Колони російських військових транспортних засобів відкрито заходять до України, що доведено навіть західними журналістами. Захід повинен адекватно реагувати на ці тривожні ознаки повномасштабного офіційного російського вторгнення, що загрожує миру в усьому світі.

Влада Києва попросила військової допомоги з боку Вашингтона. Цим зверненням просимо Президента Обаму і Конгрес підтримати українців у їх боротьбі проти Російської агресії і виконати прохання українського уряду про військову допомогу.


https://petitions.whitehouse.gov/petition/fulfill-ukrainian-governments-request-military-assistance/2p7t3d4W

Fulfill the Ukrainian government's request for military assistance

Columns of Russian military vehicles openly enter Ukraine as proved by the western journalists. The West must adequately respond to these alarming signs of a full-scale official Russian invasion that threatens peace in the whole world.

The authorities in Kyiv have asked for military assistance from Washington. We hereby request the President Obama and Congress to support Ukrainians in their struggle against Russian agression and to fulfill the Ukrainian government's request for military assistance.



Коментарі

  +11 #1 Людмила 18 авг. 2014 г., 19:02:23
я впевнепа що Український народ буде вдячний за допомогу тому що є верхом цинізму висловлювати глибоку стурбованість спостерігаючи як путін знищує Україну .Європа ховається за нашими плечами . Одні куплені а інші боягузи .Тільки США може нам допомогти.19- річні хлопці з автоматами по кілька днів їли одну траву протистоять путінськко фашистській арміі .єс боїться а Україна воює спливаючи сльозами і кровю.Єс став причиною війни.Ненавиджу їх з їхню стурбованість.Друзі пізнаються в біді.Наша надія --БОГ і США.
  +11 #2 михаил занадворов 18 авг. 2014 г., 19:13:34
Давно пора поддержать Украину против Агрессии путинской России! Ще не вмерла Украина....
  +0 #3 анатолій 18 авг. 2014 г., 19:41:17
:lol:

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.