Агресія мізків: депутат Держдуми назвав метою Росії захоплення всіх республік колишнього СРСР

fedorov

 
Депутат Державної думи Євген Федоров заявив, що мета Російської Федерації - захоплення всіх республік колишнього Радянського Союзу і відновлення території «великої Росії» в межах 1945 року, передає Гордон.


«Територія колишнього Радянського Союзу - вона ж великої Росії - була незаконно порушена в 1991 році. Можливо, у нас хтось в Росії цього не розуміє?» - заявив він в інтерв'ю.

Федоров назвав агресію Росії на сході України історичною технологією вирішення цього завдання. І зазначив, що це не тільки його думка. При цьому він додав, що на війну в Сирії Росії мобілізуватися важче, ніж в межах колишнього СРСР.

«Територія всього Радянського Союзу - по міжнародному праву, це територія нашої Вітчизни, нашої нації. І в ці межі нам треба і повертатися. І нам доведеться це робити», - продовжив депутат.

При цьому Федоров додав, що воювати з НАТО буде неправильно, але треба відновити історичний російський кордон, незважаючи на санкції та погіршення рівня життя росіян.

«У нас повинно бути те, заради чого ми терпимо. І в особистому плані, і в людському, бачите, один льотчик загинув, і в соціальному, в усіх відношеннях. Ось це об'єднавчий фактор. А який фактор? Відновлення історичних меж російської держави. Ось наша мета, яка завжди об'єднувала, всі півтори тисячі років, все населення нашої держави і нашої нації. Всіх. Це єдина мета, яка дозволить нам об'єднатися. І далекобійникам об'єднатися, і пенсіонерам, у яких погіршуються умови, і людям зі своїми зарплатами», - розповів він.

При цьому Федоров зазначив, що ця мета не є загарбницької, а «відновлювально-оборонної».

«Ось наше відновлення і оборона - межа 1945-1991 років», - підсумував він.

Євген Федоров є депутатом Державної думи Федеральних зборів РФ чотирьох скликань. Він член комітету Державної думи РФ з бюджету і податків, член Центральної політради «Єдиної Росії». Крім того, Федоров є дійсним державним радником Російської Федерації і координатором організації «Національно-визвольний рух».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.