​Режим Асада зізнався у зв'язках з ДЕАШ

Розвідники режиму Башара Асада проникли в ряди терористів ДЕАШ і керують ними, повідомив в ефірі сирійського телеканалу Халід Аббуд - генеральний секретар сирійського парламенту, контрольованого партією «Баас», яку очолює Башар Асад. Заява Аббуда розцінюється як своєрідний меседж Анкарі про те, що теракти ДЕАШ в Туреччині можна запобігти за умови співпраці з режимом Башара Асада, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


За словами генсека, штаби ДЕАШ, «Фронта ан-Нусра» та інших угруповань базуються навколо Дамаска.

«Але виникає питання, чому ж тоді вибухи відбуваються не в Дамаску, а в різних провінціях Туреччини? Я говорив на цю тему і раніше», - зазначив Аббуд.

За його словами, представники сил безпеки і розвідки режиму Асада зуміли проникнути в ряди терористів ДЕАШ, і запобігти терактам в Туреччині можна тільки шляхом співпраці з сирійським режимом.

Генсек також стверджує, що режим Асада має детальну інформацією про події, які мали місце в Туреччині та Йорданії.

Число терактів ДЕАШ в Туреччині значно зросло після початку 24 серпня 2016 року операції «Щит Євфрату».

Антитерористична операція «Щит Євфрату» триває на півночі Сирії з 24 серпня за підтримки ЗС Туреччини. Участь турецької армії в операції заснована на визнаному на міжнародному рівні праві країни на самооборону і прагненні ліквідувати терористичну загрозу Туреччини, особливо з боку ДЕАШ. У рамках операції поставлені цілі очистити прикордонні райони Туреччини від терористів, забезпечити доставку гуманітарної допомоги і надати підтримку міжнародній місії по боротьбі з ДЕАШ.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.