​росія потайки розгортає «крилаті ракети», здатні уражати цілі у Західній Європі

росія в таємниці розгортає «крилаті ракети» – повідомляє німецьке видання «Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung», посилаючись на інформацію розвідки. Газета написала, що російська сторона вже розмістила чотири батальйони, оснащені ракетними пусковими установками так званих крилатих ракет 9М729 (SSC-8). Ці ракети були розроблені для ракетного комплексу 9К720 «Искандер-М» і, як повідомляє газета, вони можуть досягнути країн Західної Європи, передає Польське радіо.


«Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung» пише, що росія розмістила ракети на полігоні Капустин Яр в Астраханській області, неподалік Єкатеринбурга, а також поблизу міста Моздок у Північній Осетії і в місті Шуя, яке лежить 300 кілометрів на північний схід від москви. Як повідомляє німецьке видання, усі ракети мають дальність ураження понад дві тисячі кілометрів, а це дозволяє російським силам атакувати цілі у Західній Європі. Досі москва запевняла, що такі ракети мають дальність ураження не більшу, ніж чотириста вісімдесят кілометрів.

«FAS», посилаючись на звіти розвідки, стверджує, що росія має у своєму розпорядженні шістдесят чотири «крилаті ракети», які можуть мати звичайне і ядерне спорядження. Газета теж нагадує, що розробка росією ракет, заборонених договором INF (договір між СРСР та США про ліквідацію ракет середньої та малої дальності), стала приводом для США припинити дію цього документа.

Фото Pixabay



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.